Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham:

Nå kan de juble!

Stjerneduoen ble foreldre igjen.

BABYLYKKE: Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham har blitt tobarnsforeldre. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
BABYLYKKE: Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham har blitt tobarnsforeldre. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter seks år som kjærester forlovet stjerneparet Rosie Huntington-Whiteley (34) og Jason Statham (54) seg i 2016.

Til tross for at duoen enda har til gode å gi hverandre sine ja, så har de likevel blitt en familie sammen.

Året etter at forlovelsen ble kjent kom nemlig sønnen Jack Oscar (4 1/2) til verden, og i sommer avslørte den tidligere Victoria's Secret-modellen at hun og actionhelten ventet sitt andre barn sammen.

«Taaa daahhh!!» skrev Huntington-Whiteley sammen med emneknaggen #Runde2 som tekst til en bildekarusell hvor hun poserte i ti ulike antrekk. Og på det aller siste bildet viste hun stolt frem en voksende babymage.

Tirsdag deler 34-åringen med sine 14,5 millioner Instagram-følgere at også baby nummer to har sett dagens lys.

Den lille jenta ble født for ei knapp uke siden, nærmere bestemt onsdag 2. februar - samme dag som Kylie Jenner (24) også ble mor for andre gang.

«Isabella James Statham 2.2.22», lyder teksten Huntington-Whiteley har skrevet sammen med et bilde av en babyseng. Her får man også et lite glimt av den nyfødte datterens hånd.

Gleder seg til bryllup

Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham, kjent fra filmer som «Snatch» og «Fast & Furious», har vært et av Storbritannias mest profilerte kjendispar i flere år.

De deler sjelden ting fra privatlivet, men to år etter fødselen av sønnen åpnet hun litt opp om morsrollen.

- Jeg synes Jack er verdens søteste og jeg har lyst til å skrike det ut fra alle takterrasser. Å være mor er en fantastisk reise av mange opp- og nedturer. Hver eneste dag er det nye utfordringer og nye triumfer, fortalte hun til People den gang.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Og til tross for at stjerneduoen har vært forlovet i seks år, så har de ikke noe hastverk med å gifte seg.

- Det kommer til å skje, men vi har vært så fokuserte på jobbene våre i lang tid, og så ble Jack født. Vi snakker definitivt om det og gleder oss, men det er heller ikke en stor prioritet for oss. Vi er så lykkelige allerede, forklarte hun høsten 2018 til People, og la til:

- Jeg tror det blir gøy å gjøre det når babyen har blitt litt større slik at han kan være involvert i bryllupet.

LES OGSÅ: Spesiell detalj setter fart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer