Nå kan Atle Pettersens leilighet bli din

Den ferske «Beat for Beat»-programlederen selger Grünerløkka-perle.

FLYTTER PÅ SEG: Atle Pettersen er kjæreste med journalisten Cathrine Eide. Her fra fjorårets Stjernekamp-finale. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FLYTTER PÅ SEG: Atle Pettersen er kjæreste med journalisten Cathrine Eide. Her fra fjorårets Stjernekamp-finale. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Artist og programleder Atle Pettersen (26), som opprinnelig er fra Skien, har den siste tiden bodd på trendy Grünerløkka i Oslo, men annonserer via sosiale medier at han nå skal flytte på seg.

«Er du på utkikk etter ny leilighet, eller kjenner du noen som er det kanskje?! Sjekk ut denne lille perlen jeg selger på løkka!;)», skriver han på Facebook om 3-romsleiligheten som nå ligger ute for salg.

Også via Instagram oppfordrer han følgerne sine til å ta en nærmere titt på leiligheten.

Saken fortsetter under bildet

GIR ALT: Atle Pettersen på scenen under Stjernekamp på NRK i 2013. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GIR ALT: Atle Pettersen på scenen under Stjernekamp på NRK i 2013. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Atle Pettersen er kjæreste med TV 2-journalist Cathrine Eide (25), og de to falt for hverandre i kulissene da han deltok på «Skal vi danse» i 2011.

- Hun er helt fantastisk. Passer godt på meg og holder meg i skinnet. Det er bra, fortalte Atle til Seoghør.no i februar i fjor.

Blir ny «Beat for Beat»-general

Tidligere denne måneden ble det kjent at Pettersen tar over stafettpinnen etter Ivar Dyrhaug (66) i underholdningsprogrammet «Beat for Beat» på NRK.

YNGRE TAKTER: Den unge musikeren og TV-profilen Atle Pettersen tar over som programleder for «Beat for Beat» på NRK etter at Ivar Dyrhaug har styrt skuta i 17 år. Foto: NTB Scanpix
YNGRE TAKTER: Den unge musikeren og TV-profilen Atle Pettersen tar over som programleder for «Beat for Beat» på NRK etter at Ivar Dyrhaug har styrt skuta i 17 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han har ledet programmet i hele 17 år.

- Det er med litt ærefrykt jeg har takket ja til denne jobben, men jeg gleder meg veldig, sa Pettersen til Dagbladet da nyheten ble kjent.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Pettersen angående leilighetssalget.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjerneartisten?