RADMAGRE: AnnaLynne McCord og storesøster Angel har fått mye oppmerksomhet for sine radmagre kropper under badeferien i Miami.  Foto: All Over Press
RADMAGRE: AnnaLynne McCord og storesøster Angel har fått mye oppmerksomhet for sine radmagre kropper under badeferien i Miami. Foto: All Over PressVis mer

Nå kalles de bare «søstrene skjelett»

Men kjendissøstrene forsøkte å dempe kritkken med en burger.

SEHER.NO: «Beverly Hills 90210»-stjernen AnnaLynne McCord (22) har fått mye kritikk for sin magre ramme den siste tiden.

I likhet med flere av sine  «90210»-kolleger har hun nemlig rast ned i vekt etter gjennombruddet med tv-serien, og flere har uttrykt stor bekymring for den unge stjernen.

Selv har imidlertid AnnaLynne benektet at hun har problemer med vekten, og tidligere denne uken kunne hun fortelle Shape magazine at selv om hun er opptatt av å passe figuren, så er hun også fokusert på å være sunn.

- Jeg er veldig disiplinert når det kommer til dietten min. Jeg spiser aldri usunt. Men det betyr ikke at jeg sulter meg. Jeg spiser mye, men jeg spiser alltid sunt. Selv om jeg har dårlig tid noen ganger, så betyr ikke det at jeg tyr til «fast food». Helsen må alltid komme først, sa hun.

Denne uken har «Beverly Hills»-stjernen og storesøsteren Angel vært på ferie i Miami, og kjendissøsknene har skapt store overskrifter med sine tynne bikinikropper.

Britiske Daily Mail omtaler dem nå som «søstrene skjelett», og selv om de strålte til fotografene under soldagen på South Beach, var det lite som kunne skjule de svært markante ribb- og kragebeina.

Storesøster Angel var også nær ved å skape en liten skandale, da den altfor store bikinitoppen hun hadde på løsnet. Det hele endte med at lillesøsteren måtte ta henne med ut i vannet, hvor de så byttet bikini. 

Det kan også se ut til at McCord-søstrene har bitt seg merke i den siste tids vektkritikk.

Etter badeturen gikk de nemlig og kjøpte hver sin enorme burger, dette til tross for at AnnaLynne har uttalt at hun aldri spiser fast-food...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Helsen kommer alltid først