Nå innrømmer Kim Kardashian rumpebløff

Realitystjernen skylder på hudsykdom.

RUMPEJUKS: Kim Kardashian har en av verdens mest berømte bakdeler. Nå innrømmer realitystjerna at hun har tuklet med rumpa.  Foto: Pa Photos
RUMPEJUKS: Kim Kardashian har en av verdens mest berømte bakdeler. Nå innrømmer realitystjerna at hun har tuklet med rumpa. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Omdiskutert, utskjelt, hyllet - og ikke minst berømt. Kim Kardashians bakdel har - helt fra realitydronningas inntog i kjendisverdenen - skapt et hav av overskrifter.

Det store spørsmålet har som kjent alltid vært: Har 35-åringen jukset seg til ny rumpe?

Kardashian har selv hardnakket påstått at bakenden er ekte. I 2011 viste hun til og med fram et røntgenbilde - som «bevis».

- Stammer fra min fars familie

- Jeg er halvt armensk, og rumpa mi stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min, sa Kardashian til Cosmopolitan samme år.

Tidligere i sommer, da beskyldninger om juks nok en gang fylte opp internett (denne gang i form av såkalte rumpeinnlegg, eller rumpeputer), var Kardashian raskt ute med å avvise påstandene.

Nå gjør realitystjerna likevel en slags helomvending. 

Via sin egen nettside, Kimkardashianwest.com, erkjenner tobarnsmora at bakdelen ville ha sett annerledes ut - om det ikke hadde vært for injeksjoner, altså innsprøyting av væske.

Men selv om 35-åringen en gang for alle legger et par kort på bordet, hevder hun at injeksjonene ikke er for utseendets skyld.

Kortisonsprøyter

I stedet påstår Kardashian at behandling for hudsykommen psoriasis, en kronisk betennelse i huden som gir utslett, endrer rumpas figur.

BERØMT BAKDEL: Kim Kardashian er kjent for å ha skapt begrepet «belfies» - å ta bilde av seg selv, med rumpa til. Foto: Kim Kardashian / Twitter
BERØMT BAKDEL: Kim Kardashian er kjent for å ha skapt begrepet «belfies» - å ta bilde av seg selv, med rumpa til. Foto: Kim Kardashian / Twitter Vis mer

- Når utbruddene er ille, får jeg kortison sprøytet inn i rumpa, forteller 35-åringen, ifølge Daily Mail.

Kardashian forklarer at kortison, et medisinsk steroid som ifølge Norsk Helseinformatikk primært brukes til å dempe kroppens immunreaksjoner, gir henne søkk i huden.

- Jeg tror det er årsaken til at ryktene om forstørring i utgangspunktet begynte å svirre, sier realitystjerna, som legger til at hun har «lært seg å leve med hudsykdommen».

- Uvanlig

Overlege ved Rikshospitalets hudavdeling og svenske Akademikliniken, Michael Zangani, er kritisk til Kardashians uttalelser.

- Jeg må le litt av dette. Det er ganske uvanlig å gi kortisonsprøyer for psoriasis, sier Zangani til Dagbladet, og legger til:

- Det er imidlertid ikke uvanlig å få mindre søkk i huden etter slike sprøyer. Å få større rumpe, derimot - det er nok ikke akkurat vanlig.

Det er langt fra første gang helseeksperter setter spørsmålstegn ved Kardashians kroppsfigur.

Da 35-åringen i forrige uke hevdet å ha slanket halsen, fikk hun kjeft for å fremme et usunt kroppsideal.

- Alle som taper mye i vekt vil tape vekt på hele kroppen - også i halsregionen. Via fokus på akkurat dette området forsterkes feiloppfatningen mange har om at det er mulig å punkt-slanke spesielle områder på kroppen. Det går ikke, forklarte idrettsprofessor Jorunn Sundgot-Borgen tydelig.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: North West overrasket i mammas klær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer