Michael Owens datter Gemma Rose Owen:

Nå hylles hun

Spoiler-advarsel: Fotballegenden delte melding om datteren etter hennes «Love Island UK»-deltakelse.

STOLT: Michael Owen legger ikke skjul på at han er stolt av den eldste datteren sin. Her er de to da Gemma var liten. Foto: AP Photo/ Scott Heppell/ NTB
STOLT: Michael Owen legger ikke skjul på at han er stolt av den eldste datteren sin. Her er de to da Gemma var liten. Foto: AP Photo/ Scott Heppell/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai ble det kjent at Gemma Rose Owen (19), den eldste datteren til fotballegenden Michael Owen (42), skulle delta på «Love Island UK».

Årets sesong hadde premiere på britisk TV i midten av juni, og mandag ble en vinner kåret.

Vi advarer mot spoiler, da finalen ikke er sendt i Norge enda.

I den forbindelse delte fotballstjernen et innlegg om «Love Island»-datteren, skriver OK.

Det var i et innlegg på sin egen Instagram Owen delte et søtt far-og-datter-bilde, tatt under et tidligere restaurantbesøk.

«For en spesiell jente. Så stolt av deg Gemma. Nå må du komme deg hjem for vi savner deg alle sammen», skrev den tidligere fotballspilleren til bildet.

Gemma og hennes partner Luca Bish endte til slutt på andreplass i programmet.

I forkant av datterens «Love Island UK»-deltakelse, beskrev den tidligere Liverpool-spissen opplevelsen som «en fars verste mareritt».

Senere spøkte han også med at han hadde dratt hele veien til Tyskland for å «unngå» å se datteren på programmet, mens han kommenterte en Nations League-kamp i juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.