Nå hetses hun for vekten igjen

- Kanskje det er på tide å starte med dansingen igjen...

<strong>HETSES:</strong> Etter at disse bildene av Kirstie Alley på handletur i Beverly Hills dukket opp denne uken, hetses hun igjen for å ha gått opp i vekt. Foto: All Over Press
HETSES: Etter at disse bildene av Kirstie Alley på handletur i Beverly Hills dukket opp denne uken, hetses hun igjen for å ha gått opp i vekt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Cheers»-stjernen Kirstie Alley (60) har måttet tåle å få mye oppmerksomhet for sin opp- og nedgang i vekt de siste årene.

I mai i år kom Alley på annenplass i amerikanske «Skal vi danse», og klarte samtidig å gå ned 45 kilo etter å ha danset i flere måneder.

Siden da har skuespilleren klart å holde vekten nede, men nå, på nettstedet Mail Online, blir Kirstie igjen hetset for å ha gått opp i vekt.

Etter at nye bilder som viser stjernen på handletur i Beverly Hills i en tettsittende kjole har dukket opp, skriver nettstedet at Kirstie ser ut til å ha falt tilbake til gamle vaner og at det «kanskje er på tide å starte med dansingen igjen».

Og akkurat dét har Alley planer om på nyåret.

- Jeg prøver å starte en grasrotbevegelse og håper dere alle blir med. Jeg skal gjøre 100 dager med dans, og starter 1. januar. Det du gjør er å melde deg på. Om du danser i 30 minutter eller en time om dagen, så danser du 100 dager etter hverandre, skrev Alley nylig på sin nettside.

Men det er ikke bare dansingen som er grunnen til at Kirstie har hatt en slankere figur den siste tiden. «Cheers»-stjernen har tidligere sagt at slankeprogrammet «Organic Liaison» hjalp henne til å gå ned i vekt, og hun har i tillegg hjulpet venner med sitt skreddersydde diettprogram «Rescue Me».

Nå vil TV-stjernen hjelpe flere med å holde seg i form - på en morsom måte.

- Jeg skal filme meg selv når jeg danser. Jeg skal danse i 10 eller 15 minutter hver dag og vil holde opp en avis så man kan se datoen, så dere vet at jeg ikke jukser. Jeg vil at alle i hele verden skal bli med. Det er en morsom måte å holde seg i form på, skriver hun på sin nettside.

Mail Online, derimot, har liten tro på stjernens nye prosjekt, og skriver:
 
«Kanskje hun er lei av idéen allerede, eller kanskje hun bare tar seg en pause før det harde arbeidet starter i 2012».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Gikk ned 17 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer