Sophie Turner:

Nå heter hun ikke lenger Sophie Turner

Dagen etter det overraskende bryllupet, har stjernen endret sitt offisielle navn.

FORANDRING FRYDER: For kort tid siden giftet skuespilleren, som tidligere gikk under navnet Sophie Turner, seg med Joe Jonas. Det resulterte også i en navneendring. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING FRYDER: For kort tid siden giftet skuespilleren, som tidligere gikk under navnet Sophie Turner, seg med Joe Jonas. Det resulterte også i en navneendring. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om Billboard Music Awards hadde dratt flere av verdens største stjerner og et tilhørende stort pressekorps til Las Vegas natt til torsdag, var det likevel en helt annen hendelse som fikk en stor del av medienes oppmerksomhet.

«Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) valgte nemlig å gifte seg med artist-forloveden Joe Jonas (29) i et hotell i byen, kort tid etter at hun hadde delt ut en pris under showet.

Og det er ikke bare bryllupet som gikk unna i en fei.

Dagen etter viser den offisielle vigselsattesten at 23-åringen allerede har tatt ektemannens navn. Det skriver Harpers Bazaar.

PÅ BILLBOARD: Sophie Turner strålte da hun ankom den røde løperen under Billboard Music Awards. Få timer senere var hun offisielt Sophie Jonas. Foto: NTB Scanpix
PÅ BILLBOARD: Sophie Turner strålte da hun ankom den røde løperen under Billboard Music Awards. Få timer senere var hun offisielt Sophie Jonas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vegas-bryllup

Etter at paret annonserte forlovelsen høsten 2017, har de to holdt detaljene rundt bryllupsplanleggingen tett til brystet. Tidligere i vår delte imidlertid Turners livsstils-coach, Mike Bayer, en video av parets bryllupsinvitasjon på Instagram.

Her står det«Sophie og Joe 2019 Frankrike»

I ettertid bekreftet Jonas at de to skulle gifte seg i sommer da han gjestet «The Late Night Show», ifølge Daily Mail.

- Vi skal gifte oss i år. Det blir et sommerbryllup. Jeg gleder meg, det kommer til å bli skikkelig gøy, fortalte Joe Jonas.

GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Diplo / Instagram
GIFTET SEG: Den kjente DJ-en Diplo livestreamet seremonien. Foto: Diplo / Instagram Vis mer

Artisten og DJ-en Diplo var blant andre til stede og har foreviget seremonien mellom paret, som i ekte Vegas-stil selvsagt inneholdt en Elvis-imitator. Det var også han som gjennomførte seremonien. Etter at paret hadde gitt hverandre sitt ja, ble «Viva Las Vegas» spilt.

Rask forlovelse

Parets forovelse kom bare et år etter at de viste seg sammen for første gang.

Kunngjøringen gjorde paret selv via Instagram, der både Turner og Jonas la ut et identisk bilde av hverandres hender.

På førstnevntes hånd, som hvilte oppå Jonas', kunne man skimte en stor, iøyefallende ring.

Hun sa ja», skrev Jonas til sitt bilde, men Turner, passende nok, skrev: «Jeg sa ja».

View this post on Instagram

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Nylig åpnet 23-åringen seg opp om at hun tidligere har slitt med perioder med depresjon, i et åpenhjertig intervju på den kjente programlederen Dr. Phils podkast, «Phil in the Blanks».

At den populære skuespilleren er lykkelig i dag, ga hun sin nåværende ektemann mye av æren for.

LES OGSÅ: - Jeg forelsker meg i en sjel, ikke et kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer