Nå har Zsa Zsa Gabor våknet opp fra koma

- Hun er det eneste jeg har, og hvis hun dør har jeg ingen annen å leve for, sier Zsa Zsa Gabors ektemann.

PASSER PÅ: - Vi har lovet hverandre at vi skal passe på hverandre helt til vi dør, og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg, forteller Zsa Zsa Gabors ektemann, Frederic Prinz von Anhalt. Foto: All Over Press
PASSER PÅ: - Vi har lovet hverandre at vi skal passe på hverandre helt til vi dør, og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg, forteller Zsa Zsa Gabors ektemann, Frederic Prinz von Anhalt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke skrev Seher.no at familien til Zsa Zsa Gabor (94) frykter at den tidligere filmstjernen kan dø når som helst, etter at hun falt i koma onsdag.

94-åringen, som har vært innlagt på sykehus en rekke ganger i løpet av de siste månedene, skal ha blitt kjørt til sykehuset Ronald Reagan Medical Center tirsdag i forrige uke, etter at hun begynte å blø gjennom en slange som frakter næring rett til magen hennes. 

- Hun har falt i koma og reagerer ikke lenger på noe vi sier til henne, sa Zsa Zsas bekymrede ektemann Frederic Prinz von Anhalt (67) til TMZ.com den gang.


Nå kommer dereimot den gode nyheten om at Gabor har våknet opp fra koma. Ifølge OnTheRedCarpet.com har skuespillerlegenden gjort store framskritt, selv om hun fortsatt blir holdt øye med av leger ved et sykehus i Los Angeles.

Til nettstedet forteller hennes ektemann at Gabor, som bare kan kommunisere ved å si ja og nei, snart vil kunne forlate sykehuset for å fortsette helingsprosessen hjemme.

- Hun er det eneste jeg har, og hvis hun dør jeg ingen annen å leve for. Hun ønsker ikke å bli overlatt til seg selv, derfor sover jeg i en sofa der føttene mine dingler utenfor. Men det er ok. Vi har lovet hverandre at vi skal passe på hverandre helt til vi dør, og jeg vet at hun ville gjort det samme for meg, sier von Anhalt til OnTheRedCarpet.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun reagerer ikke på noe vi sier til henne lenger 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer