FORTSATT SAMBOERE: Asgeir Borgemoen og Solveig Jarmann Larsen avbrøt forholdet for ett år siden, men bor fortsatt sammen. Foto: Stella Pictures
FORTSATT SAMBOERE: Asgeir Borgemoen og Solveig Jarmann Larsen avbrøt forholdet for ett år siden, men bor fortsatt sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Nå har vi tatt huset av markedet

Asgeir Borgemoen har bodd sammen med eks-kjæresten i ett år.

SEHER.NO: Skuespiller og tidligere programleder i Barne-TV Asgeir Borgemoen (38) skilte i september i fjor lag med kjæresten Solveig Jarmann Larsen, men ett år etter bruddet, lever  fortsatt som samboere i Drøbak.

- Vi har prøvd å selge leiligheten vår i lang tid, men nå har vi vel tatt den av markedet. Vi tenker vel sånn at kommer det noen som er interessert, så vil vi vurdere tilbudet, sier han til Seher.no.

Asgeir  - som er en av kjendisene som i år skal delta i årets rallykonkurranse "Zebra Grand Prix" på TV 2 Zebra -  hevder samboerskapet foreløper uten problemer.

Skuespilleren  - som til høsten er aktuell med et nytt familieshow -har imidlertid ikke tenkt på hva som vil skje dersom han skulle møte en ny kvinne.

- Jeg er singel nå, så det har ikke vært diskutert. Jeg er typen som tar problemer når de kommer, smiler han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Stengte seg inne etter TV-suksess