Ashley Greene:

Nå har «Twilight»-stjernen giftet seg

På gjestelisten var flere store kjendisnavn.

GIFTET SEG: Fredag giftet «Twilight»-stjernen Ashley Greene seg med drømmemannen Paul Khoury. Her sammen med skuespillerkollega Robert Pattinson under premieren på «Breaking dawn». Robert var også tilstede under bryllupet. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Fredag giftet «Twilight»-stjernen Ashley Greene seg med drømmemannen Paul Khoury. Her sammen med skuespillerkollega Robert Pattinson under premieren på «Breaking dawn». Robert var også tilstede under bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da den amerikanske skuespilleren Ashley Greene (31), kanskje aller mest kjent for rollen som Alice Cullen i «Twilight», dukket opp med en ny kjekkas i Studio City i Los Angeles i 2013, var det flere som sperret opp øynene.

På det tidspunktet var det svært få som kjente til Paul Khoury (25), som skulle vise seg å være mannen i hennes liv.

Fredag giftet hun seg nemlig med han. Det kunne Brides Magazine avsløre ved å dele et bilde av det nygifte paret på Instagram.

- Skuespiller Ashley Greene er offisielt en Mrs. De ble smidd i hymens lenker i dag, skrev de under bildet.

Stjernespekket gjesteliste

Ifølge magasinet skal duoen ha giftet seg i San Jose i California med en stjernespekket gjesteliste.

Som vitner til seremonien var blant andre stjerner som Liam Hemsworth, Zac Efron, Robert Pattinson, Brittany Snow og Ashley Simpson til stede.

Kjolen bruden bar opp kirkegulvet er fra den anerkjente designeren Katie May.

Det var i desember i 2016 at Ashley og Paul kunne avsløre at de hadde blitt forlovet.

Også den gang avslørte de det på Instagram.

- Dette er kvinnen jeg skal tilbringe resten av livet mitt med, skrev Paul.

Videoen av det lykkelige øyeblikket ble også delt med følgerne i sosiale medier.

Lykkelige

Det nygifte paret, som har vært sammen i drøye fem år, er ikke redde for å vise sin kjærlighet for hverandre.

Stadig deler de kjærlighetserklæringer og romantiske bilder av hverandre på sosiale medier. Også på rød løper viser de sin kjærlighet til fansen og fotografene.

KYSSET: Asley Greene og ektemannen Paul Khoury delte et hett kyss på den røde løperen under premieren på filmen «Baby Driver» i 2017. Foto: NTB Scanpix
KYSSET: Asley Greene og ektemannen Paul Khoury delte et hett kyss på den røde løperen under premieren på filmen «Baby Driver» i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med People, måneder etter at forlovelsen hadde blitt kjent, kunne Ashley fortelle at de forsøker å nyte hvert øyeblikk av livet.

- Jeg ser ned på hånden min hver eneste dag, og jeg tenker ja, jeg er forlovet. Det er galskap, men vi stresser ikke med hva som skal skje videre. Vi prøver å nyte hvert eneste øyeblikk, sa hun.

I et intervju med magasinet i fjor uttalte hun at de heller ikke stresset med å bli gift.

- Jeg vil bare at det skal være et morsomt bryllup for alle, versus et veldig høytidelig bryllup. Vi er i den alderen der flere av vennene våre gifter seg, og de fleste er veldig stresset. Det er ikke måten jeg vil starte mitt liv som nygift på, sa hun.

My forever #mcm 💑

Et innlegg delt av Ashley Greene (@ashleygreene)

Valgte karriere over kjæresten

Å gifte seg, gjør ikke Ashley med hvem som helst. I mange år har nemlig skuespillerkarrieren vært førsteprioritet for den kjente «Twilight»-stjernen.

Tidligere var Ashley sammen med skuespiller Reeve Carney, men etter ti måneder tok forholdet slutt.

Det bekreftet kilder overfor bladet US Weekly.

- Det er over. Det virker som om Reeve har det bra, og det var bare veldig vanskelig for dem med de hektiske timeplanene som de begge har på hver sin kant, fortalte en kilde nær paret til nettstedet.

Det var altså den stadig gryende karrieren hennes som satte en stopper for forelskelsen.

LES OGSÅ: Slik ser ikke stjernen ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer