Nå har Tori Spelling glemt utroskapen

Tilgivelse var temaet da TV-stjernen og ektemannen Dean feiret 9-års bryllupsdag.

FEIRER: Dean McDermott og Tori Spelling har hatt et tøft ekteskap. Nå feirer de ni år sammen.  Foto: Instagram
FEIRER: Dean McDermott og Tori Spelling har hatt et tøft ekteskap. Nå feirer de ni år sammen. Foto: Instagram Vis mer

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (41) og Dean McDermott (48) blir ofte omtalt som et av Hollywoods mest turbulente forhold.

Etter at Dean innrømmet å ha vært utro mot Tori under en reise til Toronto i 2013, har paret gjentatte ganger vært nær ved å gå fra hverandre.

Nå ser det imidlertid ut til at paret er svært lykkelige. Torsdag feiret de ni års bryllupsdag ved å dele et svært romantisk bilde av seg selv på Instagram.

- For ni år siden, giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet, skriver Tori, etterfulgt av flere betydningsfulle stikkord om sitt forhold til Dean:

«Ekte kjærlighet, sammen har vi fire barn, tabber er bare øyeblikk hvis vi ikke lar de definere oss, tilgivelse, sjelevenn, dypt og inderlig og for alltid.»

FORELSKET: Tori Spelling og mannen Dean McDermott har hatt mye trøbbel i ekteskapet. Nå ser de derimot lykkelige ut. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Tori Spelling og mannen Dean McDermott har hatt mye trøbbel i ekteskapet. Nå ser de derimot lykkelige ut. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kontrasten er stor til de tidligere ryktene om at Tori skulle ha søkt om skilsmisse etter ektemannens utroskap.

Ville skille seg

BARNA: Tori Spelling med barna Stella McDermott, Liam McDermott, Finn McDermott og Hattie McDermott. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
BARNA: Tori Spelling med barna Stella McDermott, Liam McDermott, Finn McDermott og Hattie McDermott. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Bladet In Touch skrev at den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen hadde fylt ut skilsmissepapirene. Og det helt uten at Dean har fått beskjed.

- Da Tori var på sykehus i oktober fikk hun høre at det var blitt tatt bilder av Dean som besøkte en sexbutikk. Hun ble vettskremt. Hun kunne ikke tro at Dean har falt tilbake til gamle synder, og er sikker på at han er utro mot henne igjen. Hun vil ut av forholdet, sa en kilde til bladet ifølge RadarOnline.com.

Dean har også snakket ut om hvordan han ønsket forholdet med Tori skal bli.

- Jeg er bare et menneske og kunne ønske publikum ville se det. Jeg prøver bare å komme meg gjennom dette livet. Jeg prøver å gjøre bra ting, og å lære barna mine rett fra galt, og å ha et godt liv.

Paret har fire barn sammen, Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2).

Spetakkelet er det også blitt TV-serie av: I «True Tori» er det lite som ikke er blitt vist av parets vanskelige tid.

LES OGSÅ: Holder masken for barnas skyld