Justin Bieber og Hailey Bieber:

Nå har to blitt til tre

Justin og Hailey deler bilder av sitt nye familiemedlem.

UTVIDER FAMILIEN: Justin Bieber og kona Hailey Baldwin har valgt å ta ekteskapet ett steg videre. Foto: NTB Scanpix
UTVIDER FAMILIEN: Justin Bieber og kona Hailey Baldwin har valgt å ta ekteskapet ett steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli overrasket Justin Bieber (24) og kona Hailey Baldwin (22) en hel verden, da det ble kjent at de hadde forlovet seg - kort tid etter at de omsider hadde funnet tilbake til hverandre.

I november giftet duoen seg i all hemmelighet, og nå ser det ut til at duoen har tatt ekteskapet enda et steg videre.

Lille julaften delte duoen en rekke bilder av deres førjulspresang, og nye familiemedlem - en liten hund. Angivelig en liten Maltese Yorkie, ifølge Vogue.

Saken fortsetter under bildene:

NY HUND: Lille julaften kunne Hailey og Justin Bieber avsløre at de har fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Skjermdump / Instagram
NY HUND: Lille julaften kunne Hailey og Justin Bieber avsløre at de har fått et nytt tilskudd i familien. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
KOSETID: Det ser tilsynelatende ut til at Hailey storkoser seg med sin nye hundevalp. Lille julaften delte hun flere bilder av den lille hunden. Foto: Skjermdump / Instagram
KOSETID: Det ser tilsynelatende ut til at Hailey storkoser seg med sin nye hundevalp. Lille julaften delte hun flere bilder av den lille hunden. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Julebaby

På Instagram Stories deler supermodellen Hailey en rekke bilder av hunden, som hun omtaler som parets nye «julebaby».

- Min julebaby, Oscar Bieber, skriver modellen til et bilde av hunden.

Saken fortsetter nedenfor.

BABY: Den lille hunden har allerede fått sin plass i familien. Foto: Skjermdump / Instagram
BABY: Den lille hunden har allerede fått sin plass i familien. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Oscar har dermed fått samme etternavn som Justin Bieber. Etter Bryllupet har også Hailey endret etternavnet sitt til Bieber på Instagram.

Også Justin har delt et bilde av lille Oscar.

- Hils på vårt nye familiemedlem. Han heter Oscar, skriver «Baby»-sangeren til bilde av han og den lille hunden.

Se dette innlegget på Instagram

Meet our dogson his name is #Oscar

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Gravidspekulasjoner

At fansen nå jubler over Justin og Haileys nye tilskudd i familien, kommer ikke som en overraskelse.

Tidligere denne måneden har det blitt voldsomt spekulert på om stjerneparet venter barn. Gravidspekulasjonene blusset opp etter at Hailey delte et bilde av seg selv som barn sammen med moren, Kennya Baldwin.

«Hei, lille meg», skrev hun til bildet.

Se dette innlegget på Instagram

hi little me

Et innlegg delt av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Haileys mor har en tendens til å holde seg unna rampelyset, og det er ikke ofte man får se bilder av henne i sosiale medier. Under bildet har det haglet inn med kommentarer av fansen - som mener at bildet er et hint om en mulig graviditet.

«Hailey, babyen din med Justin kommer til å bli det nydeligste barnet i verden», kommenterte en av følgerne.

«Hallo alle sammen, hun er gravid», kommenterte en annen.

«Kan nesten ikke vente med å se din og Justins baby», skrev en tredje.

Foreløpig har verken Justin eller Hailey uttalt seg om spekulasjonene.

Turbulent tid

Selv om det tilsynelatende ser ut til at forholdet mellom Justin og Hailey er rosenrødt om dagen, har det ikke alltid vært slik.

AV OG PÅ: Justin Bieber og Hailey Baldwin gjorde det slutt for snart tre år siden. I november giftet dem seg. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Justin Bieber og Hailey Baldwin gjorde det slutt for snart tre år siden. I november giftet dem seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i januar, for snart tre år siden, at duoen skapte de aller første overskriftene sammen - da de delte et hett kyssebilde på Instagram.

Forholdet ble imidlertid av det kortvarige slaget, og var over etter kun noen måneder. I tiden etter var ikke Justin og Hailey å se sammen, og flere spekulerte på om det kan ha vært et dramatisk brudd.

- Etter bruddet gikk vi gjennom en lang periode der vi ikke var venner. Vi snakket ikke sammen på veldig lenge, og det var merkelig stemning mellom oss. Vi har kommet oss videre fra det, uttalte Hailey i et intervju med The Times, gjengitt av Elle, i sommer.

I mellomtiden ble den ettertraktede modellen koblet til musikeren Shawn Mendes (20), og internett-kjendisen Cameron Dallas (24). Justin på sin side så ut til å ha funnet tilbake til ekskjæresten Selena Gomez (26).

LES OGSÅ: Tordner mot beskyldninger om broren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer