Audrina Patridge:

Nå har «The Hills»-stjernen funnet kjærligheten igjen

Lykken smiler for Audrina Patridge halvannet år etter bruddet.

FORELSKET: Audrina Patridge skal ha funnet kjærligheten igjen. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Audrina Patridge skal ha funnet kjærligheten igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i 2006 at den nå ikoniske TV-serien «The Hills» begynte på MTV. Vi fikk møte et knippe fremadstormende ungdommer i Los Angeles og omegn, som ønsket seg karrierer, kjærester og alt annet livet kunne by på.

Kvinnene vi fulgte har nå alle gått forskjellige veier, men de figurerer fortsatt tidvis i amerikansk presse. Vi fikk blant annet følge Audrina Patridge (31) tett, og får fortsatt enkelte innblikk i livet hennes. Sist skulle hun angivelig ha funnet tilbake til TV-eksen Ryan Cabrera (36), som hun dumpet i «The Hills».

Gjenforeningen varte ikke lenge, da de to skal ha gått fra hverandre i september. Nå skal stjernen derimot ha funnet lykken på ny igjen, skriver E! News.

Falt for bartenderen

31-åringens nye flamme heter ifølge nettstedet Matt Chase. De to ble observert sammen på Aerosmith-vokalist Steven Tyler sin Grammy-fest på søndag, og det så ut som de koste seg maks.

NY FLØRT: Audrina Patridge dukket opp på løperen alene, men ble observert inne på festen med sin nye flamme. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT: Audrina Patridge dukket opp på løperen alene, men ble observert inne på festen med sin nye flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

En kilde forteller at de to holdt hender hele kvelden, samtidig som de kastet seg rundt på dansegulvet til Aerosmith-låter mot slutten av kvelden.

- Matt er veldig glad for å være med Audrina, forteller kilden til nettstedet.

Dette er første gang noen får nyss om forholdet. De to skal ha forsøkt å holde det hemmelig frem til nå, blant annet ved å unnlate å nevne hverandre i sosiale medier. At Matt har privat konto på Instagram, bidrar også til at forholdet har blitt holdt skjult. At hun derimot følger ham, har vært en liten indikator på at noe er i gjære.

Det er ikke kjent nøyaktig hvor lenge de to turtelduene har holdt romansen gående, men det kan være mulig at de møttes på byen.

Matt eier nemlig baren The Bayou i West Hollywood, som har et New Orleans-tema. Stedet er elsket av kjendiser og forretningsprofiler, så det kan godt tenkes at Audrina har vært innom.

Når Matt ikke driver bar, sysler han med diverse roller innenfor TV- og filmbransjen. Ifølge IMDb har han vært skuespiller og produsent tidligere. Det har derimot ikke vært i noen særlig kjente produksjoner.

Vant omsorgsretten

Det nye, angivelige forholdet er ikke den eneste grunnen til at stjernen har klart å skape overskrifter den siste tiden. Audrina har nemlig nylig kvittet seg med ektemannen Corey Bohan (37).

I september 2017 kom nyheten om at de skulle skilles, knappe ti måneder etter at de ga hverandre sitt ja, ifølge E! News.

BRUDD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten. Det etter at hun gikk fra ektemannen Corey Bohan. Foto: AFP, NTB scanpix
BRUDD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten. Det etter at hun gikk fra ektemannen Corey Bohan. Foto: AFP, NTB scanpix Vis mer

Paret har datteren Kirra Max (2) sammen, og skilsmissen skal være svært turbulent. I oktober samme år ble det kjent at Audrina hadde fått full omsorgsrett for parets datter, etter at duoen hadde gått rettens vei. Audrina ble også tildelt omsorgen for deres felles hund, Lady.

Ifølge dokumenter, innhentet av The Blast, fikk Corey mulighet til å besøke datteren, men overleveringen av barnet måtte finne sted på politistasjonen.

Og i fjor høst ble det kjent at TV-stjernen har fått innvilget hovedomsorgen for datteren foreløpig, meldte The Blast.

Nyheten om bruddet kom kort tid etter at «The Hills»-stjernen søkte om et midlertidig besøksforbud mot Corey. Dette fordi hun skal ha følt seg usikker på hvordan han ville reagere da hun søkte om separasjon.

- Corey har sagt flere ganger til Audrina at «hvis du forlater meg, så kommer jeg etter deg», uttalte en kilde den gang.

Corey skal derimot ha nektet når det kom til beskyldningene mot ham, og et par dager etterpå leverte Audrina datteren hos faren i Los Angeles. Ifølge kilder nær henne skal hun imidlertid ikke ha vært glad for å levere datteren hos sin fraseparerte ektemann.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Turbulent forhold

Patridge ble for første gang sammen med den australske BMX-kjøreren i 2008.

De var derimot gjennom flere brudd, andre forhold - deriblant med nevnte Ryan for Audrinas del - og gjenforeninger, før de forlovet seg i november 2015. Og sommeren året etter ble de foreldre for første gang.

- Audrina er en fantastisk mor og en kjærlig person. Det er trist at det har blitt slik det er nå. Men de kommer fra to veldig forskjellige familiekulturer med ulike måter å se ting på, har en venn av henne uttalt.

LES OGSÅ: - Jeg skulle gjerne hatt noen å feire med

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer