Gwyneth Paltrow giftet seg:

Nå har superparet endelig giftet seg

Gwyneth Paltrow fikk sin Brad Falchuk, og bekreftet vielsen personlig.

RETTE EKTEFOLK: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i helgen i et storslått kjendisbryllup. Foto: NTB scanpix
RETTE EKTEFOLK: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i helgen i et storslått kjendisbryllup. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2017 ble det kjent at «Glee»-produsent Brad Falchuk (47) hadde fridd til den verdenskjente skuespilleren Gwyneth Paltrow (46). Duoen holdt forholdet hemmelig frem til september 2015, da de dukket opp sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

Siden den gang er det blitt spekulert på når de to eventuelt skulle gifte seg. Nå har fansen fått det de ønsket seg.

Flere kilder skal ha det til at de to stjernene ble rette ektefolk lørdag. E! Online skriver at de to giftet seg under en intim seremoni i deres egen hage.

Se bildet av gifteringene lenger ned i artikkelen!

Giftet seg

Bryllupet sto nemlig i rikmannsstrøket Hamptons, og amerikanske medier skal ha det til at festen hadde litt av en gjesteliste. Blant andre skal Robert Downey Jr., Cameron Diaz og Steven Spielberg ha sittet i hagen da paret ga hverandre sine «ja».

Det har dukket opp flere bilder av hagen, tatt fra lufta, hvor det tydelig kommer fram at det er duket for fest. Store telt, kasser med champagne og lydanlegg ble før helgen rigget opp, og store hvite buketter med ferske blomster ble fraktet inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer