Gwyneth Paltrow giftet seg:

Nå har superparet endelig giftet seg

Gwyneth Paltrow fikk sin Brad Falchuk, og bekreftet vielsen personlig.

RETTE EKTEFOLK: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i helgen i et storslått kjendisbryllup. Foto: NTB scanpix
RETTE EKTEFOLK: Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk giftet seg i helgen i et storslått kjendisbryllup. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2017 ble det kjent at «Glee»-produsent Brad Falchuk (47) hadde fridd til den verdenskjente skuespilleren Gwyneth Paltrow (46). Duoen holdt forholdet hemmelig frem til september 2015, da de dukket opp sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

Siden den gang er det blitt spekulert på når de to eventuelt skulle gifte seg. Nå har fansen fått det de ønsket seg.

Flere kilder skal ha det til at de to stjernene ble rette ektefolk lørdag. E! Online skriver at de to giftet seg under en intim seremoni i deres egen hage.

Se bildet av gifteringene lenger ned i artikkelen!

GIFTEKLAR: Brad ble fotografert kjørende til bryllupet i en stor, rød Jeep. Foto: NTB scanpix
GIFTEKLAR: Brad ble fotografert kjørende til bryllupet i en stor, rød Jeep. Foto: NTB scanpix Vis mer

Giftet seg

Bryllupet sto nemlig i rikmannsstrøket Hamptons, og amerikanske medier skal ha det til at festen hadde litt av en gjesteliste. Blant andre skal Robert Downey Jr., Cameron Diaz og Steven Spielberg ha sittet i hagen da paret ga hverandre sine «ja».

CELEBERT: Blant gjestene i bryllupet var Cameron Diaz og Benji Madden, som er her fotografert på vei hjem igjen etter å ha feiret det lykkelige paret. Foto: NTB scanpix
CELEBERT: Blant gjestene i bryllupet var Cameron Diaz og Benji Madden, som er her fotografert på vei hjem igjen etter å ha feiret det lykkelige paret. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det har dukket opp flere bilder av hagen, tatt fra lufta, hvor det tydelig kommer fram at det er duket for fest. Store telt, kasser med champagne og lydanlegg ble før helgen rigget opp, og store hvite buketter med ferske blomster ble fraktet inn.

Natten før den store dagen, altså fredag kveld amerikansk tid, var paret på middag i huset til Jerry Seinfeld. Han og kona valgte å arrangere en såkalt «rehersal dinner», som er en amerikansk tradisjon og ofte avholdes kvelden før den store dagen.

GEDIGENT: Gwyneth og Brad slo på stortromma da de giftet seg, og satte opp flere gedigne telt i hagen. Foto: NTB scanpix
GEDIGENT: Gwyneth og Brad slo på stortromma da de giftet seg, og satte opp flere gedigne telt i hagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge en kilde nær paret, skal de ha fikset det juridiske aspektet ved bryllupet for en stund siden. Begge har store formuer, og derfor kom de tidlig frem til at det kunne lønne seg med en særavtale.

- Det var veldig enkelt og de sa seg begge enige i kravene. Dette var bare et steg i prosessen med å gifte seg. Begge har vært gift før, og følte det var nødvendig at dette skjedde, sier kilden.

På spørsmål om hvorfor hun nå ville gifte seg igjen, etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten Chris Martin (41), svarte hun spontant i et intervju nylig.

- Jeg vil gjøre mitt beste, igjen. For meg er det noe virkelig vakkert i det å være gift, har Paltrow uttalt.

Bekreftet bryllupet

Som nevnt har bryllupsspekulasjonene florert rundt Gwyneth og Brad i lang tid, og fansen har tolket diverse Instagram-innlegg som tegn på at de to ga hverandre sine «ja» allerede for flere måneder siden.

Duoen har i liten grad uttalt seg om de mange bryllupsryktene de siste månedene, og kommenterte ikke bryllupet da nyheten først kom ut.

Sent søndag kveld norsk tid, valgte imidlertid Gwyneth Paltrow endelig å bekrefte at hun og Brad Falchuk nå er som rette ektefolk å regne.

Det gjorde hun ved å dele et innlegg på Instagram, men uten noen bildetekst. Motivet talte likevel for seg: To hender som ligger oppå hverandre, hver med sin giftering.

Gratulasjonene har naturlig nok strømmet inn i kommentarfeltet til bildet, og innlegget har i skrivende stund fått over 250 000 likerklikk.

Dro på kjærlighetstur

Det er ikke kjent hvor det nygifte paret tenker å dra på bryllupsreise, men kjenner vi dem rett, blir det luksuriøst.

Skal man først på kjærlighetsferie uten barna, er det lite som er bedre enn å tilbringe den på en diger yacht utenfor kysten av vakre og romantiske Capri i Italia, som paret gjorde i august.

KOSTE SEG SAMMEN: Stjerneparet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk nøt sol og barnefri på sommerferie i Italia. Foto: NTB scanpix
KOSTE SEG SAMMEN: Stjerneparet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk nøt sol og barnefri på sommerferie i Italia. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sammen nøt de dagene og hverandre med soling, bading og voksentid nå i sommer.

Den spreke tobarnsmoren storkoste seg med sin barske kjæreste, og da mørket falt på gikk de i land og spiste middag på en romantisk restaurant i gamlebyen på øya.

NEDKJØLING: Etter deilige bad var det godt å få spylt av saltvannet for Gwyneth og Brad. Foto: NTB scanpix
NEDKJØLING: Etter deilige bad var det godt å få spylt av saltvannet for Gwyneth og Brad. Foto: NTB scanpix Vis mer

Der nøt det forelskede stjerneparet sikkert et par fredelige stunder sammen, med barnefri fra Gwyneths øyenstener Apple (14) og Moses (12), som hun fikk med sin tidligere ektemann Chris Martin (41). Også Brad har barn fra tidligere forhold, Brody og Isabella, som han fikk med kona Suzanne Falchuk. De to gikk hver til sitt i 2013.

Flere forhold

Gwyneth Paltrow var tidligere forlovet med den anerkjente skuespilleren Brad Pitt (54), men de to valgte å bryte med hverandre i 1997. I 2003 giftet hun seg med Coldplay-vokalist Chris Martin, men de gikk hver til sitt i 2014.

Etter to år som separerte, ble skilsmissen godkjent sommeren 2016.

Vis mer Vis mer

Duoen gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

Ett år etter bruddet innrømmet «Coldplay»-vokalisten at det hele har vært tøft.

- Jeg våkner fremdeles mange dager og er deppa, men nå føler jeg at jeg har riktige redskaper til å snu det vonde rundt, fortalte han den gang til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

Paltrows eks fant i desember lykken med «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29).

LES OGSÅ: Slik ble hun kvitt den sjeldne tilstanden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer