Jennifer Lawrence forlovet:

Nå har paret forlovet seg

Stjernen og og Cooke Maroney bekrefter forlovelse etter seks måneder som kjærester.

FORLOVET: Jennifer Lawrences representant kan bekrefte at skuespillerstjerna og kjæresten Cooke Maroney har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jennifer Lawrences representant kan bekrefte at skuespillerstjerna og kjæresten Cooke Maroney har forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i juni de aller første ryktene kom om at «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (28) hadde funnet tonen med kunstneren Cooke Maroney (34), nesten et år etter at Lawrence og filmregissøren Darren Aronofsky (49) gikk fra hverandre.

Fire måneder senere bekreftet duoen forholdet da Lawrence viste frem Maroney i offentligheten.

Nå bekrefter de at de er blitt forlovet.

Det er Lawrences representant som bekrefter den gledelige nyheten overfor kanalen E!.

FORELSKET: De to turtelduene bryr seg fint lite om paparazziene. Her fotografert i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: De to turtelduene bryr seg fint lite om paparazziene. Her fotografert i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ringen avslørte alt

Ifølge kanalen skal det ha vært forlovelsesringen som skal ha avslørt duoen tidligere denne uken.

På restauranten Raouls i New York hadde duoen blitt observert på en romantisk middag, der Lawrence skal ha gått med en gigantisk diamantring.

AVSLØRT: Jennifer Lawrence og Cooke Maroney avbildet utenfor restauranten i New York der de skal ha blitt tatt på fersken med ringen. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRT: Jennifer Lawrence og Cooke Maroney avbildet utenfor restauranten i New York der de skal ha blitt tatt på fersken med ringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At duoen nå har forlovet seg, kommer neppe som et sjokk på fansen. Nylig avslørte filmstjerna i et intervju at hun ofte dagdrømte om dagen hun skulle gifte seg, ifølge E!.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

Drømte om en kjæreste

At en kjæreste og forlovelse har vært etterlengtet hos filmstjerna, har hun selv påpekt en rekke ganger. Bare et par måneder før det ble kjent at Lawrence og Maroney hadde blitt et par, avslørte 28-åringen at hun savnet å ha en kjæreste.

- Jeg er ikke i et forhold nå. Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge. Jeg vil gjerne være i et forhold, men det er hardt der ute, fortalte hun til The Sun i mars.

Den morsomme og lite selvhøytidelige stjerna er kjent for sine munnrappe kommentarer. I fjor avslørte 28-åringen at hun har så stor angst for å bli smittet av kjønnssykdommer, at hun tvinger aktuelle partnere til å teste seg før hun i det hele tatt vurderer å gå til sengs med dem.

Vis mer

- Jeg har det i kjeften, men følger ikke opp. Jeg snakker alltid som om jeg ønsker å komme i buksene på menn, men sannheten er at når jeg ser tilbake på min seksuelle historie, så har det alltid bare vært med kjærestene mine, fortalte hun til The Sun, ifølge Daily Mail.

Trøblete kjærlighetsliv

Jennifer Lawrence en av verdens mest ettertraktede skuespillere i Hollywood.

Hun ble globalt kjent etter rollen som Katniss Everdeen da den første «Hunger Games»-filmen kom ut i 2012. Etter det har det gått slag i slag for den talentfulle jenta.

Den enorme suksessen på det store lerretet har også gjort henne til et sexsymbol, men kjærlighetslivet har det gått ganske trått med.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Før forholdet til filmskaperen Darren Aronofsky, som står bak filmer som blant andre «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah», var hun kjæreste med Gwyneth Paltrows eksmann, Coldplay-vokalisten Chris Martin, i ett års tid.

I tre år var Jennifer også i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult (28), kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

LES OGSÅ: Derfor holder hun kjæresten skjult

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer