131 MILLIONER: Ylvis' Billboard-hit The Fox har hatt over 130 millioner visninger på YouTube, og nå vil «Alle» kle seg ut som rev i USA under Halloween. Foto: TVNorge
131 MILLIONER: Ylvis' Billboard-hit The Fox har hatt over 130 millioner visninger på YouTube, og nå vil «Alle» kle seg ut som rev i USA under Halloween. Foto: TVNorgeVis mer

Nå har også Stonehenge blitt en hit

Ylvis-bølgen vil ikke avta.

SEOGHØR.NO: Ylvis-brødrene undret på hva reven sa og det har gitt dem kjendisstatus verden over. Nå passerer de 20 millioner treff på Youtube hvert øyeblikk.

I fjor laget de også en litt mindre kjent hit - men som i kjølvannet av rev-suksessen har fått en oppblomstring på Youtube. I skrivende øyeblikk passerer Stonehenge-hiten 1,5 millioner treff på samme nettsted. Videoen har økt over 100 prosent siden "The Fox" ble sluppet på nettstedet. 

Den høyest rangerte kommentaren på Stonehenge-vidoen er fra brukeren Marine112672. Brukeren skriver blant annet følgende (oversatt fra engelsk til norsk): 

"Jeg trodde denne fyren var en gal, elendig popartist fra utlandet som hadde slått gjennom med sin første hit "What does the fox say". Jeg må si jeg er glad jeg så de andre sangene hans. Han er morsom, og synger veldig bra. I tillegg velger han temaer ingen andre populære artister velger. Han er ganske jæv** fantastisk!"

Stonehenge-hiten har utgangspunkt Ylvis' undring over hva er meningen med Stonehenge? For de av dere som lurer på det faktiske svaret kan dere trykke her.