Nå har også eks-kona havnet på rehab

Nektet obligatorisk narko-test. Nå krever Charlie Sheen å få omsorgsretten for barna tilbake.

SKYR PRESSEN: Til tross for at hun skal få over 300 000 kroner i måneden i bidrag av Charlie Sheen, skal Brooke Mueller ha fått store økonomiske problemer etter skilsmissen fra TV-stjernen. I det siste skal hun ha blitt sett hos pantelånere i Los Ang Foto: All Over Press
SKYR PRESSEN: Til tross for at hun skal få over 300 000 kroner i måneden i bidrag av Charlie Sheen, skal Brooke Mueller ha fått store økonomiske problemer etter skilsmissen fra TV-stjernen. I det siste skal hun ha blitt sett hos pantelånere i Los Ang Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere «Two and a half men»-stjernen Charlie Sheens liv har de siste månedene vært en serie av skandaler med narkotikamisbruk, samboerskap med to kvinnelige kjærester samtidig og en serie kontroversielle stand-up show blant hovedingrediensene.

Skandalelivet førte til at hans eks-kone Brooke Mueller fikk advokatene til å fjerne Sheens omsorgsrett for deres tvillinger, Bob og Max (2).

Men nå varsler Sheen omkamp i retten, etter at eks-kona fredag nektet å gjennomføre en jevnlig narkotest, som er en del av parets avtale for at hun skal ha omsorgen for barna.

Mueller skal ifølge Radaronline.com ha tryglet venner om å få låne ren urin, uten at noen stilte opp.

Nå har 33-åringen ifølge TMZ.com lagt seg selv inn på en avvenningsklinikk i et forsøk på å beholde omsorgsretten for barna.

- Dette er et forsøk på å komme Sheens advokater i forkjøpet, sier en kilde til nettstedet.

Til tross for at hun får over 300.000 kroner i måneden fra Charlie Sheen, går ryktene om at Mueller har store pengeproblemer, etter at hun ble skilt.

I forrige uke skal hun ifølge TMZ.com ha blitt observert hos en pantelåner i Los Angeles, hvor hun prøvde å levere inn flere private smykker.

Mueller har foreløpig ikke selv kommentert det nye oppholdet på avvenningsklinikk.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Ringte venner for å få ren urin