Nå har Melanie fjernet Antonio-tatoveringen

Melanie Griffith viste seg med bandasje på armen etter bruddet.

BEHANDLING: Melanie Griffith var mandag til behandling for å få fjernet Antonio-tatoveringen hun har hatt på høyre arm. Foto: FameFlynet
BEHANDLING: Melanie Griffith var mandag til behandling for å få fjernet Antonio-tatoveringen hun har hatt på høyre arm. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juni kom nyheten om at stjerneparet Melanie Griffith (56) og Antonio Banderas (53) skal skilles, etter 18 år som ektepar.

BRUKTE SMINKE: Tidligere har Griffith brukt sminke for å fjerne eksens navn. Foto: All Over Press
BRUKTE SMINKE: Tidligere har Griffith brukt sminke for å fjerne eksens navn. Foto: All Over Press Vis mer
SKILLES: Melanie Griffith og Antonio Banderas skilles etter 18 år som ektepar. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
SKILLES: Melanie Griffith og Antonio Banderas skilles etter 18 år som ektepar. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer

To uker etter bruddet fjernet Griffith gifteringen, og viste seg med et tett lag sminke over Antonio-tatoveringen hun i mange år har hatt på sin høyre arm.

Nå kommer beviset på at det ikke er noen vei tilbake for det tidligere paret. Mandag besøkte Griffith en klinikk i Hollywood for å fjerne tatoveringen.

«Hun så bestemt og selvsikker ut, da hun gikk ut av bilen sin», skriver britiske Daily Mail.

Ikke lenge etter kom hun ut igjen fra klinikken. Da var ansiktsuttrykket et annet.

«Da hun kom ut, så det ut som om hun var i smerte eller ubehag. Håret hennes var satt opp i en hestehale, og tatoveringen var gjemt bak en stor hvit bandasje», skriver den britiske avisen.

Det er ikke kjent om Griffith har hatt noen behandlinger på tatoveringen tidligere, men den så relativt normal ut da hun ankom klinikken.

Ifølge eksperter må det mellom seks og tolv behandlinger til for å fjerne en tatovering fullstendig.

Det er fremdeles ukjent hva som er gunnen til bruddet, men både Melanie og Antonio har tidligere vært svært åpne om at de har hatt problemer i ekteskapet.

- Vi har hatt like mye problemer som alle andre og har aldri lagt skjul på det. Vi har vært åpne om avhengigheten til Melanie, som har kommet over problemene sine med glans. Jeg visste ikke at hun var så sterk og det får meg til å elske henne enda mer, sa Banderas til bladet AARP i 2011.

Dette blir Melanies fjerde skilsmisse. Hun har tidligere vært gift to ganger med «Miami Vice»-stjernen Don Johnson (64), i tillegg til et fem år langt ekteskap med Steve Bauer (57).

LES OGSÅ: Fjernet Antonios navn med et tykt lag sminke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer