LYKKELIG: TV-stjerne Lea Michele ser ut til å leve et svært sunt og lykkelig liv for tiden. Da hun feiret nyttår med en romantisk tur til Mexico med kjæresten sin, delte hun en rekke lekre bilder med Instagram-følgerne sine. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: TV-stjerne Lea Michele ser ut til å leve et svært sunt og lykkelig liv for tiden. Da hun feiret nyttår med en romantisk tur til Mexico med kjæresten sin, delte hun en rekke lekre bilder med Instagram-følgerne sine. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå har Lea Michele lagt tragedien bak seg

Lea Michele begynte året med badeferie sammen med Matthew Paetz. Har lagt kjærestens død bak seg.

SEOGHØR.NO: «Glee»-stjernen Lea Michele (28) opplevde sitt livs mareritt, da kjæresten og «Glee»-kollegaen Cory Monteith døde brått av en giftig blanding alkohol og heroin sommeren 2013.

Halvannet år senere ser lykken virkelig ut til å smile for den sympatiske sangeren og TV-stjernen.

Siden sommeren 2014 har hun datet kjekkasen Matthew Paetz, som tidligere jobbet som gigolo. Og da 2015 skulle ringes inn, reiste turtelduene sammen til kjendisparadiset Cabo San Lucas i Mexico, skriver Huffington Post.

Fra den formodentlig både romantiske og eksotiske badeferien, har Lea Michele delt en rekke flotte bilder på Instagram-profilen sin.

På de forlokkende feriebildene kommer både den nydelige naturen og 28-åringens bikinikropp til sin rett.

A photo posted by Lea Michele (@msleamichele) on

A photo posted by Lea Michele (@msleamichele) on

A photo posted by Lea Michele (@msleamichele) on

Saken fortsetter under bildene.

Lea Michele er opptatt av en aktiv livsstil med mye fysisk aktivitet, og hun dokumenterer stadig fotturer, treningsøkter og sunn mat på Instagram.

Hun og Matthew er dessuten blitt fotografert på flere fotturer sammen hjemme i California.

SPORTY PAR: Lea Michele og Matthew Paetz på spasertur i TreePeople Park i Studio City, California i november 2014. Foto: Stella Pictures
SPORTY PAR: Lea Michele og Matthew Paetz på spasertur i TreePeople Park i Studio City, California i november 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Det kan også virke som at det forelskede paret ikke nøyde seg med å feire nyttår sammen.

Noen dager før nyttår, på 1. juledag, benyttet skuespilleren nemlig anledningen til å ønske fansen sin en god jul på Instagram.

A photo posted by Lea Michele (@msleamichele) on

«Vi ønsker dere en god jul! Så takknemlig for denne dagen... for min utrolige familie... Føler meg så takknemlig!», skrev Lea Michele til en selfie av henne, katten sin og det som trolig er Matthew Paetz. 

LES OGSÅ: Se, Steve Irwins sønn er blitt helt lik ham!