Nå har kona tilgitt ham for dette

Stjernen stod for et av årets mest oppsiktsvekkende utroskap.

SKAPTE OVERSKRIFTER: Disse bildene av Sienna Miller og Balthazar Getty skapte store overskrifter i mediene verden rundt. Utroskapet ble omtalt som et av årets verste. Foto: Stella Pictures
SKAPTE OVERSKRIFTER: Disse bildene av Sienna Miller og Balthazar Getty skapte store overskrifter i mediene verden rundt. Utroskapet ble omtalt som et av årets verste. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da skuespiller og oljearving Balthazar Getty (35) ble fotografert på en romantisk ferie i Italia med skuespillerstjernen Sienna Miller (28) i 2008, raste det både rundt Getty og Miller.

Balthazar ble tatt på fersken i å være utro mot kona Rosetta, som han har fire barn sammen med. Siennas karriere var også i fare, folk begynte å hate henne fordi hun hadde «splittet opp et forhold».

Nå, to år senere, har imidlertid Balthazar og Rosetta funnet tilbake til hverandre, og gjør med det et nytt forsøk på å stable familien på beina igjen.

- Kort fortalt, det var en utrolig utfordrende tid for alle som var involvert, men jeg elsket og savnet familien min for mye til at jeg ikke kunne få det til å fungere, sier Getty i et intervju med Harper's Bazaar.

Og kona Rosetta har etter to år som separert, tilgitt oljearvingen.

- Rosetta er så forståelsesfull at hun lar oss prøve på ny. Jeg føler vi er sterkere nå enn vi noen gang har vært.

Og Rosetta selv forteller at det var en forferdelig tid hun var gjennom på grunn av ektemannens utroskap. Da hun godtok at mannen skulle få en ny sjanse, var det først og fremst på grunn av barna.

- Jeg er nødt til å forklare dette for døtrene mine en dag. Jeg har valgt å ikke handle av egoistiske grunner, fordi det hadde vært for tungt for mine barn, sier hun.


Nå ønsker hun å hjelpe andre familier som har vært eller er gjennom de samme problemene som hun selv hadde.

- Jeg snakker nå ut om dette, fordi jeg tror det kan hjelpe andre mennesker å komme seg gjennom det. Og jeg snakker gjerne mer om det når det hele er litt klarere for meg. Vi er alltid nødt til å elske hverandre i gode og onde dager. Vi må støtte hverandre, sier Rosetta.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Dette er ikke hennes skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer