Nå har Kim Kardashian født

Realitystjernen og Kanye West har blitt foreldre for andre gang.

FORELDRE IGJEN: Kim Kardashian og Kanye West har endelig blitt foreldre til en liten gutt.  Foto: SipaUSA
FORELDRE IGJEN: Kim Kardashian og Kanye West har endelig blitt foreldre til en liten gutt. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) har nå fått sitt andre barn. Sønnen deres – og lille Norths bror – har endelig kommet til verden.- Jeg og Kanye ønsker den lille gutten vår velkommen, skriver realitystjernen på nettsiden sin.Hun delte også nyheten på Twitter. Her la hun ut et bilde av seg selv og ektemannen som holder hender, med den enkle teksten «Han er her!».De siste ukene før fødselen slet Kim med forkjølelse og bihulebetennelse, og graviditeten har vært alt annet enn lett.Realitystjernen har flere ganger beskrevet graviditet som helt forferdelig, og Kims første svangerskap var også svært utfordrende.I november oppdaget 35-åringen at babyen lå snudd i magen hennes. For å unngå en setefødsel og et mulig keisersnitt valgte Kim å la seg operere.

Tidlig i desember klarte legene å snu babyen riktig vei.- I helgen gjennomgikk jeg en prosedyre kalt «external cephalic version», der de snur babyen som lå med hodet opp, skriver Kardashian da på sin egen nettside.

- Sååååå vondt!

Inngrepet var risikabelt og kunne ført til at vannet gikk eller at babyens puls sank, og legene var hele tiden forberedt på et mulig keisersnitt. Det skriver Contactmusic.Før hun valgte å operere prøvde Kim mer naturlige metoder som yoga, is på magen og å ligge opp-ned hver dag, men ingenting virket.Kardashian kunne også fortelle fansen at operasjonen var ekstremt smertefull.- De gir deg ikke noe smertestillende, og la meg bare si: Det var såååååå vondt! Antagelig mer smertefullt enn en fødsel. Men det virket!Den vordende tobarnsmoren slet med å bli gravid. Hun led ifølge People av sykdommen Placenta Accreta (fastvokst morkake, red. anm.), og måtte operere tre ganger før hun ble gravid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer