Kim Kardashian West:

Nå har Kim gjort det hun sa hun aldri skulle gjøre

2016 ble et mareritt for superstjernen.

OVERRASKET: Da Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West var på kino i helgen gjorde hun noe hun i 2017 sa hun aldri skulle gjøre mer. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Da Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West var på kino i helgen gjorde hun noe hun i 2017 sa hun aldri skulle gjøre mer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2016 opplevde realitydronningen Kim Kardashian West (38) alles mareritt da hun ble ranet for alt av verdisaker i Paris. Fem bevæpnede menn overfalt og ranet henne, og det har i ettertid blitt anslått at de fikk med seg smykker og juveler til en verdi av svimlende 90 millioner kroner fra stjernens luksusleilighet.

Et drøyt halvår senere uttalte 38-åringen, som tidligere stolt har vist frem både diamanter og eiendeler av høy verdi, at hun aldri ville gå med smykker igjen.

Kim har stort sett holdt ord, og de siste årene har hun for det meste vært å se uten store, overdådige diamantsmykker.

Glitter og stas

Ifølge People skal superstjernen riktignok ha båret juveler både på julekort og i private, lukkede tilstelninger, men ute blant folk har hun unngått iøynefallende smykker.

Frem til nå.

Lørdag ble hun nemlig fotografert på vei inn på kino i California, og det er én spesiell detalj som får fansen til å sperre opp øynene.

I en rød latexbukse med magetopp og grå hettegenser til, viste nemlig 38-åringen mer enn gjerne frem en gedigen diamant på venstre hånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer