GIKK NED: Etter fødselen av sitt andre barn i fjor sommer har Jessica Simpson jobbet knallhardt for å gå ned i vekt. Bilde til venstre er fra november i fjor mens bildet til høyre ble tatt i slutten av januar. Foto: FameFlynet
GIKK NED: Etter fødselen av sitt andre barn i fjor sommer har Jessica Simpson jobbet knallhardt for å gå ned i vekt. Bilde til venstre er fra november i fjor mens bildet til høyre ble tatt i slutten av januar. Foto: FameFlynetVis mer

Nå har Jessica nådd vektmålet

Jessica Simpson har ligget i hardtrening for å bli kvitt kiloene.

SEOGHØR.NO: Sanger Jessica Simpson (33) har de siste årene slitt med vekten, og etter at hun ble mamma til sin første datter Maxwell våren 2012 har hun kjempet en knallhard kamp for å gå ned de overflødige kiloene.

Kort tid etter fødselen inngikk hun et samarbeid med den amerikanske vektklubben Weight Watchers som hun fikk svimlende 24 millioner kroner for.

Men slankedrømmen fikk en midlertidig stopp ettersom Simpson annonserte svangerskap nummer to etter bare syv måneder.

Tobarnsmoren har siden fødselen av sønnen Ace i juni i fjor på nytt tatt opp kampen mot de overflødige babykiloene, og denne uken kunne en stolt Jessica Simpson avsløre at hun endelig har nådd målet sitt.

Via Instagram oppdaterte hun følgerne sine:

«For første gang i år rocker jeg i en hvit kjole... og det er ikke siste gang!! @weightwatchers», skrev hun til et bilde hun la ut av seg selv i en tettsittende hvit kjole.

33-åringen er tydelig stolt av oppnådde mål, og la ut et nytt bilde av seg selv kort tid etter hvor hun forklarer at hun har nått idealvekten:

«... OG en hvit t-skjorte! #MålNådd, takk @weightwatchers».

I et intervju med frokostshowet «Good Morning America» i februar avslørte blondinen at hun etter fødsel nummer to har gått ned rundt 23 kilo, skriver HollywoodLife.

Jessica Simpson er forlovet med den tidligere baseball-stjernen Eric Johnson (34), og nå kan hun endelig starte på planleggingen av bryllupet som ble inngått da Johnson gikk ned på kne i november 2010.

LES OGSÅ: - Jeg elsker min nye kropp!