LITE SØVN: Det ble ikke sent på MGP-vinneren, men likevel sov hun bare to timer etter seieren. Foto: Stella Pictures
LITE SØVN: Det ble ikke sent på MGP-vinneren, men likevel sov hun bare to timer etter seieren. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Nå har jeg virkelig vondt i hodet

Stella Mwangi sov dårlig etter MGP-seieren.

Publisert
SEHER.NO: Stella Mwangi (24) tok lørdag en overlegen seier i årets Melodi Grand Prix, og har med det fått æren av å representere Norge i den europeiske finalen i Düsseldorf i Tyskland. Men en god natts søvn lot vente på seg for «Haba Haba»-sangerinnen.

- Nå har jeg virkelig vondt i hodet. Jeg grein og grein i hele går kveld og fikk ikke sove da jeg la meg. Jeg tror jeg sov maks to timer i natt, sier hun til Seher.no.

Mwangi sier at seieren ennå ikke har gått opp for henne, og at det skal bli godt å endelig få litt ro etter suksessen utover søndagskvelden.

- Jeg ser på trofeet som det står «Haba Haba» på og tenker at dette er helt... Dette er en drøm som nå har blitt til virkelighet. Det har ikke helt gått opp for meg ennå, men det må vel gå opp for meg snart. Jeg skal få litt ro i kveld, akkurat nå bare svever jeg rundt.

Flere av de andre deltagerne i MGP-finalen har uttalt at Mwangi var soleklar favoritt. Hanne Sørvaag mente de andre deltagerne var sjanseløse mot vinneren, og sa at mediene hadde bestemt deltagernes sjanse. Stella selv tenkte ikke i de banene i det hele tatt, og forteller at hun ble svært overrasket over seieren.

- Jeg tenkte ikke noe på det i det hele tatt. Jeg synes kjemien mellom alle artistene har vært veldig bra. Vi har støttet hverandre hele veien, og jeg synes alle har sterke låter. Jeg var ikke forberedt på å vinne, det kom som et sjokk på meg, sier hun til Seher.no.


Etter at det ble klart at «Haba Haba» gikk til topps, har mobiltelefonen til Mwangi ikke ligget stille. Gratulasjonene har strømmet inn.

- Det har vært så mange gratulasjoner, og det er veldig hyggelig. Jeg er utrolig takknemlig over at Norge nå har gitt meg muligheten til å gjøre det jeg, en jente som er oppvokst på Eidsvoll og Kløfta, brenner for.

Men seieren til tross, det ble ingen vill festing for 24-åringen etter MGP-suksessen.

- Nei, det ble ikke så sent. Jeg blir så fort satt ut av ting. Jeg tok meg en tur på etterfesten, men da jeg så Hanne Krogh ble jeg helt satt ut. Da ble det kvelden på meg.

Da Stella Mwangi først gjorde suksess, gjorde hun det som rapper. Melodi Grand Prix-bidraget faller inn under en annen musikalsk sjanger. Men for vinnerjenta er det den store kjærligheten for musikken selv som står i fokus. Derfor ønsker hun ikke å sette noen grenser for hva slags musikk hun lager.

- Jeg er først og fremst en artist, og i bunn og grunn er jeg en rapper. Jeg ønsker ikke å sette noen grenser, og jeg kommer til å fortsette både med å synge og med å rappe i tiden fremover.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Derfor ble Stella oppløst i tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer