- Nå har jeg klint med Else i beste sendetid

Vår Staude fikk en heftig overraskelse på direkten.

OVERRASKET VÅR OG FINN: Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva fra «Torsdag kveld fra Nydalen» kuppet «God Morgen Norge» - sendingen til Vår Staude. Uten å si et ord danset duoen smilende rundt i studio mens de mimet til en sang. Foto: TV 2
OVERRASKET VÅR OG FINN: Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva fra «Torsdag kveld fra Nydalen» kuppet «God Morgen Norge» - sendingen til Vår Staude. Uten å si et ord danset duoen smilende rundt i studio mens de mimet til en sang. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vår Stude og Finn Scjhøll ante fred og ingen fare da de fredag morgen var i gang med dagens blomsterbukett i «God Morgen Norges» direktesending.

Men plutselig ramlet komikerne Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva fra «Torsdag kveld fra Nydalen» inn i studioet mens de dansende omringet dem.

Se det morsomme stuntet her! (ekstern lenke).

- Hva er det som skjer? Halleluja! spør Vår overrasket.

I «Torsdag kveld fra Nydalen» har gjengen et fast innslag hvor de spiller inn musikkvideoer, men bare komikerne selv hører musikken via ørepropper. Senere viser de resultatet i det populære TV-programmet.

Fredag morgen danset altså Else og Mikkel seg fra Karl Johan, gjennom TV 2s nyhetsredaksjon og inn i «God Morgen Norge»-studioet, mens de hadde låta «Morning has broken» på ørene.

Else, som var kledd i gult og hadde en blomsterkrans rundt hodet, strødde også rundt seg med blomster fra en kurv og blåste såpebobler mens hun smilende mimet til sangen.

Deretter kastet Kåss Furuseth seg inn i hete omfavnelser med både Vår og Finn.

– Åh, så deilig, utbryter Finn idet Else gir ham en så god klem at hun buster til hele frisyren hans.

– Nå har jeg klint med Else i beste sendetid. Føler meg nesten litt utro, ler Vår Staude som fikk plassert et kyss midt på truten.

Også årets «Idol»-finalister fikk et nærmøte med komikerne.

Saken fortsetter under bildet.

LATTERMILD GJENG: Årets Idol-finalister var gjester i studioet og fikk seg også et nærmøte med Else og Mikkel.
LATTERMILD GJENG: Årets Idol-finalister var gjester i studioet og fikk seg også et nærmøte med Else og Mikkel. Vis mer

Ønsket å oppjustere TV 2s slagord

Den dansende duoen forteller at de ønsket å glede med dans og klemming på morgenkvisten for å lage god stemning.

- Jeg tenkte jeg skulle klare å få et vått kyss av Finn Schjøll men det gikk jo ikke. Min makker Else derimot, tok ansvar og kysset Vår Staude på direktesendt TV, sier Mikkel.

– TV 2s slagord er jo å skape «uforglemmelige øyeblikk». Det er «God Morgen Norge» god på, men vi i «Torsdag kveld» ønsket å ta det opp et hakk, sier Else Kåss Furuseth.

Se det morsomme stuntet her!

Dette er ikke første gang Vår Staude har opplevd pinlige øyeblikk på skjermen.

For noen år siden gikk TV 2 ut med en unnskyldning etter at Vår kalte skuespilleren Michael Winslow fra «Politiskolen» for «neger» på direkten.

LES OGSÅ: Se - Else er «Født i feil topp»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer