- Nå har jeg klint med Else i beste sendetid

Vår Staude fikk en heftig overraskelse på direkten.

OVERRASKET VÅR OG FINN: Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva fra «Torsdag kveld fra Nydalen» kuppet «God Morgen Norge» - sendingen til Vår Staude. Uten å si et ord danset duoen smilende rundt i studio mens de mimet til en sang. Foto: TV 2
OVERRASKET VÅR OG FINN: Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva fra «Torsdag kveld fra Nydalen» kuppet «God Morgen Norge» - sendingen til Vår Staude. Uten å si et ord danset duoen smilende rundt i studio mens de mimet til en sang. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vår Stude og Finn Scjhøll ante fred og ingen fare da de fredag morgen var i gang med dagens blomsterbukett i «God Morgen Norges» direktesending.

Men plutselig ramlet komikerne Else Kåss Furuseth og Mikkel Niva fra «Torsdag kveld fra Nydalen» inn i studioet mens de dansende omringet dem.

Se det morsomme stuntet her! (ekstern lenke).

- Hva er det som skjer? Halleluja! spør Vår overrasket.

I «Torsdag kveld fra Nydalen» har gjengen et fast innslag hvor de spiller inn musikkvideoer, men bare komikerne selv hører musikken via ørepropper. Senere viser de resultatet i det populære TV-programmet.

Fredag morgen danset altså Else og Mikkel seg fra Karl Johan, gjennom TV 2s nyhetsredaksjon og inn i «God Morgen Norge»-studioet, mens de hadde låta «Morning has broken» på ørene.

Else, som var kledd i gult og hadde en blomsterkrans rundt hodet, strødde også rundt seg med blomster fra en kurv og blåste såpebobler mens hun smilende mimet til sangen.

Deretter kastet Kåss Furuseth seg inn i hete omfavnelser med både Vår og Finn.

– Åh, så deilig, utbryter Finn idet Else gir ham en så god klem at hun buster til hele frisyren hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer