DANSET I VEI: - Akkurat nå har jeg ikke tid til å savne kjæreste, jeg har nok med å holde meg på beina, sier Tommy Fredvang til Seher.no under lørdagens «Skal vi danse». Foto: Scanpix
DANSET I VEI: - Akkurat nå har jeg ikke tid til å savne kjæreste, jeg har nok med å holde meg på beina, sier Tommy Fredvang til Seher.no under lørdagens «Skal vi danse». Foto: Scanpix Vis mer

- Nå har jeg ikke tid til å savne kjæreste

Men akkurat nå er det bare en dame som gjelder for «Skal vi danse»-deltageren... Se video!

Se videointervjuet med Tommy Fredvang og dansepartneren Rakel Kristina Aalmo nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag ble det klart at sogneprest Einar Gelius var den første som måtte forlate parketten i årets «Skal vi danse». Gelius ble i programmet belønnet med bare åtte poeng av dommerne, som er den svakeste poengsummen som noensinne er gitt i TV 2-programmet.

Bedre gikk det med musiker og fjorårets «X Factor»-stjerne, Tommy Fredvang, som sammen med dansepartner Rakel Kristina Aalmo blir å se på parketten også kommende uke.

- Det var veldig moro, jeg har funnet dansegleden. Jeg nyter hvert sekund og har det bare så fett! Jeg var litt overgiret i dag, men man må bare gå utpå der, smile og gjøre sitt beste. Det som skjer, det skjer, sier Tommy til Seher.no i pausen av lørdagens program.
 
LES OGSÅ: Raste ned i vekt under «Skal vi danse»

Under «X Factor» i fjor ble Tommy raskt omtalt som «damenes favoritt». Men mange kvinnelige fans til tross, fortsatt er den sangglade kjekkasen en singel mann. Det plager ham derimot ikke.

- Det er bare en dame i mitt liv nå, og det er Rakel. Nei da, men jeg har ikke tid til det nå vet du, jeg danser, danser, danser og danser jo. Dansen er min kjærlighet om dagen, sier han til Seher.no.

- Savner du ikke kjæreste, Tommy?

- Joa, man gjør jo det. Vi får se når dette roer seg, det kan være savnet kommer opp i større grad da. Akkurat nå har jeg ikke tid til å savne kjæreste, jeg har nok med å holde meg på beina, smiler han.

I lørdagens «Skal vi danse» fikk Fredvang kritikk fra spesielt Tor Fløysvik, som blant annet mente at han ble slept litt etter. Av den profilerte dommeren fikk paret bare tre poeng, mens de totalt - av alle fire dommerne - fikk 15 poeng.

- Jeg kan forstå hva han sier, selv om han er litt krass! Men jeg tror at det - bak det tøffe macho-ytre - finnes en myk kosebamse. Vi må bare finne de rette knappene å trykke på med Fløysvik, sier artisten, som får skryt av sin dansepartner etter lørdagens oppvisning på parketten.

- Jeg synes han var veldig flink. Og vi fikk jo bevist at han har selvtillit, som de sa forrige gang at han manglet. Nå må vi bare fokusere den energien inn på riktig spor tror jeg. Så går dette veldig greit, sier Rakel til Seher.no.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager kl. 19.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vinner en av disse «Skal vi danse»?

Se videointervjuet med Tommy Fredvang og dansepartneren Rakel Kristina Aalmo her:[obj:media:8971]