Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg:

- Nå har jeg født verdens fineste, lille Eivind

Viser frem lille Eivind til verden.

LYKKEN SMILER; Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen ble foreldre for tredje gang. Nå viser de frem vesle Eivind. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LYKKEN SMILER; Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen ble foreldre for tredje gang. Nå viser de frem vesle Eivind. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at skuespillerne Lena Kristin Ellingsen (37) og Trond Fausa Aurvåg (45) skulle bli foreldre sammen for tredje gang.

Det avslørte hun i et intervju med Dagbladet. Siden den gang har de sagt lite om svangerskapet til pressen, men nå har den vesle babyen endelig kommet.

Kjendisgratulasjoner

Det avslører Ellingsen selv på Instagram.

«Tar gjerne en kvast fra MinaMilanda (blomsterforretning, journ.anm.), en god bok, diamanter eller no, for nå har jeg født verdens fineste, lille Eivind, ved hjelp av et stjernelag av helsepersonell fra Ullevål. Evig takknemlig», skriver hun på Instagram, og legger ved et hjerte.

Parets lille sønn Eivind hviler godt i mors arm på bildet, og det er tydelig at mange lar seg sjarmere av den lille babyen.

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner, og blant andre Thorbjørn Harr, Pia Tjelta og Ine Jansen har skrevet hyggelige meldinger til skuespillerkollegaen.

Til VG forteller den nybakte pappaen at fødselen fant sted på torsdag, og at alt står bra til med mor og barn.

Tredje barn på fem år

Overfor Dagbladet har 37-åringen lovet at hun skal være klar i god tid før prøvene til den store musikalsatsingen «Sound of Music» starter i høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer