Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg:

- Nå har jeg født verdens fineste, lille Eivind

Viser frem lille Eivind til verden.

LYKKEN SMILER; Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen ble foreldre for tredje gang. Nå viser de frem vesle Eivind. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LYKKEN SMILER; Trond Fausa Aurvåg og Lena Kristin Ellingsen ble foreldre for tredje gang. Nå viser de frem vesle Eivind. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april ble det kjent at skuespillerne Lena Kristin Ellingsen (37) og Trond Fausa Aurvåg (45) skulle bli foreldre sammen for tredje gang.

Det avslørte hun i et intervju med Dagbladet. Siden den gang har de sagt lite om svangerskapet til pressen, men nå har den vesle babyen endelig kommet.

Kjendisgratulasjoner

Det avslører Ellingsen selv på Instagram.

«Tar gjerne en kvast fra MinaMilanda (blomsterforretning, journ.anm.), en god bok, diamanter eller no, for nå har jeg født verdens fineste, lille Eivind, ved hjelp av et stjernelag av helsepersonell fra Ullevål. Evig takknemlig», skriver hun på Instagram, og legger ved et hjerte.

Parets lille sønn Eivind hviler godt i mors arm på bildet, og det er tydelig at mange lar seg sjarmere av den lille babyen.

I kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner, og blant andre Thorbjørn Harr, Pia Tjelta og Ine Jansen har skrevet hyggelige meldinger til skuespillerkollegaen.

Til VG forteller den nybakte pappaen at fødselen fant sted på torsdag, og at alt står bra til med mor og barn.

STOR DAG: For fire år siden giftet skuespillerparet seg i Oslo. Den gang var de ettbarnsforeldre -. nå har de fått nummer tre.. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
STOR DAG: For fire år siden giftet skuespillerparet seg i Oslo. Den gang var de ettbarnsforeldre -. nå har de fått nummer tre.. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Tredje barn på fem år

Overfor Dagbladet har 37-åringen lovet at hun skal være klar i god tid før prøvene til den store musikalsatsingen «Sound of Music» starter i høst.

Samtidig vitset den tidligere «Himmelblå»-stjernen litt med sin egen familiesituasjon:

- Ungen kommer i august, og jeg har to hjemme fra før av, en på fem år og en på halvannet år. Er ansatt på Nationaltheatret, men går så å si fra den ene fødselspermisjonen over i den andre, sa Ellingsen.

Vis mer Vis mer Vis mer

Det var i august 2014 Lena Kristin Ellingsen giftet seg med «Jul i Blodfjell»-stjernen Trond Fausa Aurvåg.

Da skuespillerparet ga hverandre sine «ja» i Gamle Aker kirke i Oslo, hadde det gått et drøyt år siden de to ble foreldre sammen for første gang, til sønnen Ole Ivan (5).

Takk for nå digge Køben❤️

Et innlegg delt av lena ellingsen (@lenaellingsen_)

Oppkalte sønnen etter krigsfange

Høsten 2016 kunne paret avsløre at de skulle bli foreldre igjen. Det gjorde «Vikingane»-skuespiller Trond i et intervju med Dagbladet.

I desember samme år fortalte den vordende tobarnsfaren til Dagbladet at terminen ikke var langt unna, og 2. juledag bekreftet Lena Kristian at parets andre barn hadde kommet til verden med et søtt innlegg på Instagram.

Den lille jenta fikk navnet Edie, og har nå altså rukket å bli omtrent halvannet år gammel.

Tidligere har Ellingsen, kjent blant annet fra NRK-serien «Mammon», fortalt at paret valgte å oppkalle sønnen sin, Ole Ivan, etter en krigsfange som bestefaren hennes hjalp under 2. verdenskrig.

- Under andre verdenskrig døde mange russiske krigsfanger i fangeleiren i Saltdal, der jeg er vokst opp. Min bestefar hjalp en av disse fangene - en kar som het Ivan - under og etter krigen.

- Siden døpte han en av sine sønner, min onkel, etter denne krigsfangen. Nå har Trond og jeg tatt Ivan-navnet videre til en ny generasjon, fortalte hun til Seoghør.no høsten 2013.

Parets førstefødte er faktisk oppkalt etter to onkler, ettersom Ole er navnet på Trond Fausa Aurvågs onkel.

LES OGSÅ: Artistens luksusbil stjålet av frekke tyver

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer