ETTERTRAKTET: For Ine Jansen vil teateret alltid være noe spesielt for henne, men hun innser at TV-suksessen har gitt henne flere jobbmuligheter. Foto: Andreas Fadum
ETTERTRAKTET: For Ine Jansen vil teateret alltid være noe spesielt for henne, men hun innser at TV-suksessen har gitt henne flere jobbmuligheter. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Nå har jeg fått mer selvtillit

Men for Ine Jansen er det vanskelig å velge mellom TV og teater.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den norske skuespilleren Ina Jansen (40) har travle dager for tiden med innspilling av TV-serien «Helt Perfekt» om dagene og teaterforberedelser med «Ronja Røverdatter» om kveldene.

Jansen har gått teaterhøgskolen og jobbet i ti år på Nationaltheateret og gjort mange store oppsetninger. Men etter at hun har spilt i TV-seriene «Dag» og «Helt Perfekt», som hun i fjor fikk Gullruten for «Beste kvinnelige skuespiller» for, har virkelig karrieren skutt fart.

- Jeg får flere tilbud enn før, men jeg kan ikke velge og vrake heller. Helst vil jeg slippe å velge mellom teater og TV, for variasjonen er topp. De siste åra har jeg vært i en ekstremt behagelig situasjon sånn sett, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

Men Ine innrømmer at teateret betyr noe helt spesielt for henne selv om kanskje mange synes det er gammeldags, så sier hun at det er en kjerne i henne.

Likevel etter ti år på Nationaltheateret har hun fremdeles ikke fast jobb, og hun vet heller ikke om åremålet hennes blir fornyet etter jul.

- Det krever mot å takke nei til teateret. Hvis det er noe som er sikkert i dette yrket, så er det at du kan føle deg liten og ikke god nok. Lenge har jeg tenkt: «Så fint med jobb denne måneden også». Det er sånn dette livet er, du hviler aldri. Men nå har jeg fått mer selvtillit.

- Nå har jeg fått navneskilt på garderobedøra også, etter over ti år. Så nå skal jeg henge opp bilder. Det er nesten et vendepunkt i karrieren.

Lørdag har teaterstykket «Ronja Røverdatter»premiere, og Ine har tidligere sagt at tvillingsønnene hennes Jonas og Ole (10) gleder seg veldig til å se mamma på scenen.LES OGSÅ: - Vet ikke hva jeg ser etter i en mann


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer