<strong>TILGITT:</strong> Khloé Kardashian er så forelsket i sin lille datter at hun har valgt å tilgi kjæresten Tristan, som ble tatt på fersken da han kysset en annen jente på en nattklubb forrige helg. Foto: NTB Scanpix
TILGITT: Khloé Kardashian er så forelsket i sin lille datter at hun har valgt å tilgi kjæresten Tristan, som ble tatt på fersken da han kysset en annen jente på en nattklubb forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Nå har hun tilgitt ham

- Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham.

Publisert

(Se og Hør): Det er kun gått et døgn siden Khloé Kardashian (33) fødte en liten datter på et sykehus utenfor Cleveland. Faren er den profesjonelle basketballspilleren Tristan Thompson (27).

Men kun et par dager før fødselen ble hele verden rystet av en video, som norske Vendela Hansen (21) filmet, der vi ser Tristan hett omslynget med en annen dame på en nattklubb.

Bare dumme groupies

Ifølge People er Khloé over seg av glede for å få en liten datter, og gleden har helt overskygget det faktum at kjæresten hennes ble tatt på fersken.

Nettsiden sier at en kilde nær Khloé, har uttalt:

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet.

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente. Så sterk er kjærligheten at hun ikke engang er sint på Tristan.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, sier kilden.

Filmet kysset

I løpet av sist lørdag kveld observerte norske Vendela at Tristan og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

<strong>LØRDAG KVELD:</strong> Her er Tristan sammen med kvinnen sent lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix
LØRDAG KVELD: Her er Tristan sammen med kvinnen sent lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den norske, New York -baserte studenten, kunne fortelle at de to klinte åpenlyst foran alle.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, forteller 21-åringen.

Dro hjem sammen

Det viste seg at jenta han kysset jobber på en strippeklubb og heter Lani Blair. Ifølge Daily Mail ble paret først observert på Dream Downtown i New York lørdag kveld, og deretter viser en video at de returnerte til Four Seasons Hotel sammen tidlig søndag morgen.

I etterkant dukket det dessuten opp enda en kvinne som hevder å ha hatt et forhold til Tristan mens Khloé har vært gravid.

Miss Stephanie, som hun kaller seg, påstår at hun har ligget med Tristan - og ble gravid.

TMZ publiserte dessuten en video i oktober i fjor der vi kan se Tristan flørte intimt med tre damer på en bar.

Tristan forlot, som kjent sin eks Jordan Craig, da hun var gravid med deres sønn Prince, som er kun 16 måneder gammel. Han dumpet altså den høygravide eksen for å være sammen med Khloé.

<strong>LANI BLAIR:</strong> Her er kvinnen som Tristan ble filmet sammen med. Foto: NTB Scanpix
LANI BLAIR: Her er kvinnen som Tristan ble filmet sammen med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tristan var på sykehuset da Khloé fødte. Det var også mamma Kris Jenner (62), og søstrene Kim (37) og Kourtney (38).

Illsinte fans

Da videoen med Tristan spredte seg på internett oppsto en storm av sinte reaksjoner fra fansen. Denne fyren gratulerer Khloé med datteren og samtidig gratulerer Tristan med å være verdens største drittsekk.

På Tristans egen Instagram hagler hat-kommentarene. Under dette bildet av basketballstjernen står det blant annet:

«Jeg håper at Kanye aldri ler eller smiler til deg for resten av ditt liv».

«Tror du at datteren til vil bli stolt av deg?».

Og kommentarene fortsetter:

«Jeg håper du har en stor tallerken med mat som faller i gulvet og at du snubler i alt griset etterpå».

«Jeg håper at du får diaré hver gang du går ut døra».

«Du knuste din datters hjerte før en annen mann kunne gjøre det».

Første barn

Det var like før jul i fjor, etter flere måneder med spekulasjoner, at Kardashian bekreftet at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten.

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skrev hun på Instagram, sammen med et bilde av sin voksende mage.

I en lang tekst fortalte 33-åringen at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig for å kunne glede seg over graviditeten med de nærmeste.

Og etter at hun slapp nyheten, tok det ikke lang tid før det strømmet inn gratulasjoner fra store stjerner, som supermodell Bella Hadid (21), artist Cheryl Cole (34) og skuespiller Millie Bobby Brown (14).

- Jeg var så nervøs før jeg publiserte innlegget, men wow. Jeg er overveldet av responsen jeg har fått. Tusen takk, jeg elsker dere, skrev hun på Twitter.

- Kvalm og ekkel

Etter at hun avslørte graviditeten i desember, har Khloé delt detaljer om både termin, svangerskapsplager og navneplaner.

- Dette er ikke morsomt. Jeg er kvalm hver kveld. Jeg føler meg ekkel. Jeg klarer nesten ikke å gå, sa Khloé om graviditeten i en episode av «Keeping Up With The Kardashians», som ble vist i februar.

I tillegg har 33-åringen fortalt at hun gruer seg til å amme.

- Herregud, jeg er nervøs for ammingen. Jeg hører syke ting om amming, men jeg vil kjempe meg gjennom det og elske det, skrev hun som svar til en kommentar til et Instagram-bilde hun la ut i slutten av mars.

LES OGSÅ: Får massiv kritikk fra fansen for manipulert familiebilde

Brad Pitt har ny dame, Mariah Carey åpner opp om sin mentale lidelse og skrekk-filmen "A Quiet Place", som har tatt Hollywood med storm denne uken. Se siste nytt fra Hollywood med vår reporter Kjersti Flaa Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer