Nå har hun tatt av seg forlovelsesringen

- Hun var aldri forelsket i ham, sier en tidligere kollega av Emily Maynard.

ROMANTISK FORLOVELSE: Brad Womack og Emily Maynard forlovet seg på TV i den romantiske sesongavslutningen. Nå har hun tatt av seg forlovelsesringen. Foto: All Over Press
ROMANTISK FORLOVELSE: Brad Womack og Emily Maynard forlovet seg på TV i den romantiske sesongavslutningen. Nå har hun tatt av seg forlovelsesringen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har lenge blitt spekulert i om forlovelsen mellom TV-paret er brutt, og nå har Emily Maynard (25) tatt av seg forlovelsesringen hun fikk av Brad Womack (38) i den romantiske sesongavslutningen av TV-programmet «Ungkaren», skriver people.com.

I mars så hele verden på mens paret forelsket seg på TV, og det hele endte med at de forlovet seg i den romantiske sesongavslutningen. I ettertid har ikke paret lagt skjul på at de sliter, og allerede på «After The Final Rose», som er episoden etter finalen hvor deltakerne forteller hvordan det har gått, fortalte paret at de har problemer.

- Det har vært noen vanskelige måneder, og vår prioritering akkurat nå er å fokusere på forholdet, sier paret i en felles uttalelse.

Hollywoodlife.com skriver imidlertid at Emily aldri var forelsket Brad. En tidligere kollega av 25-åringen har ifølge nettmagasinet fortalt at Emily kun meldte seg på realityserien for å få programleder- og modelljobber. Brad på sin side skal være veldig forelsket i Emily og kilden forteller at han ringer henne 17 ganger om dagen.

- Hun ønsker programleder- og modelljobber. Hun fortalte meg at han ringer henne 17 ganger om dagen, sier fotografen Krista Lee som jobbet med Emily tidligere.

Allerede i september i fjor ble det bekreftet at Brad Womack ble ungkaren for andre gang, etter at han første gang satt igjen med frierne Deanna Pappas og Jenni Croft, men endte opp med å ikke velge noen av dem.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er ikke mishandling!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer