Nå har hun søkt om skilsmisse

Robin Thickes desperate forsøk på å vinne kona tilbake etter utroskapsryktene har vært forgjeves.

SLUTT: Robin Thicke traff sin fraseparerte kona Paula Patton allerede som 14-åring. Nå er forholdet historie.
SLUTT: Robin Thicke traff sin fraseparerte kona Paula Patton allerede som 14-åring. Nå er forholdet historie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter åtte års ekteskap er forholdet over for «Blurred Lines»-sangeren Robin Thicke (37) og skuespillerkona Paula Patton (38).

Fredag søkte nemlig Patton om skilsmisse, melder TMZ.com.

Det ble slutt mellom paret, som har vært kjærester siden videregående, i februar etter Thickes skandaleopptreden med Miley Cyrus (21) under fjorårets MTV Video Music Awards.

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskaprykter etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

LAGDE SKANDALE: Kritikken haglet etter at Miley og Robin overrasket TV-seerne med sitt frekke sceneshow under MTV Video Music Awards i fjor sommer. Foto: Stella Pictures
LAGDE SKANDALE: Kritikken haglet etter at Miley og Robin overrasket TV-seerne med sitt frekke sceneshow under MTV Video Music Awards i fjor sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Musikeren har i etterkant tryglet kona offentlig flere ganger om å ta ham tilbake, men til ingen nytte.

Patton har oppgitt «uforenelige forskjeller» som åraken til bruddet, og søker om delt foreldrerett til sønnen deres Julian (4), skriver nettstedet, som legger til at skilsmissen skal være udramatisk og vennskaplig.

- Vi har kjent hverandre siden vi var tenåringer. Vi har en dyp kjærlighet for hverandre. Det har det alltid vært og kommer det alltid til å være, fortalte Paula i et intervju med Vanity Fair i mai.

LES OGSÅ: Amber Rose skilles ett år etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer