RASER I VEKT IGJEN: Cheryl Cole veide bare 38 kilo i 2007, etter det ble kjent at hennes ektemann Ashley Cole hadde vært utro. Nå raser hun i vekt igjen. Foto: All Over Press
RASER I VEKT IGJEN: Cheryl Cole veide bare 38 kilo i 2007, etter det ble kjent at hennes ektemann Ashley Cole hadde vært utro. Nå raser hun i vekt igjen. Foto: All Over PressVis mer

- Nå har hun sluttet å spise igjen

"X factor"-dommeren raser ned i vekt etter utroskapet.

SEHER.NO: Cheryl Cole (26) har rast ned i vekt mens hun forsøker å takle sitt ødelagte ekteskap med ektemannen Ashley Cole (29) - ikke så rart med tanke på at hun lever på peppermynte te.

"X Factor" dommeren har nesten ikke spist de siste ukene, og hun har mistet 3 kilo, noe som er mye for en allerede slank figur.

Venner og familie er naturligvis svært bekymret for Coles helse, og sangerinnen har nå flyttet inn hos moren i Surrey. Bandmedlemmene fra "Girls Aloud" Nicola Roberts (24) og Kimberly Walsh (28) har også reist til Surrey for å støtte venninnen gjennom krisen.

- Alt Cheryl vil røre er peppermynte te. Moren hennes lager de deiligste retter for å prøve å friste henne til å spise. Men alt som har skjedd har ødelagt matlysten hennes totalt, og maten forblir urørt, sier en kilde til The Sun.


Dette er ikke første gang "Girls Aloud"-stjernen mister mye vekt i kjølvannet av en utroskandale. I 2007 raste vekten hennes ned til kun 38 kilo, etter at frisøren Aimee Walton stod frem og hevdet at hun hadde hatt sex med Asley Cole.

Mens Cheryl er hjemme i Surrey og sulter seg, sitter hennes utro ektemann Ashley Cole på en sex-rehabiliteringsklinikk i Frankrike, skriver The Sun.

Tidligere denne uken ble det bekreftet at forholdet mellom Ashley og Cheryl var over.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEGERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De tilbragte natten sammen