STOR ROLLE: Mo'nique (t.h.) ble i 2010 belønnet med en Oscar for beste kvinnelige birolle, for sin rolle i filmen «Precious». Her er hun i en scene sammen med hoverolleinnehaver Gabourey Sidibe. Foto: Filmweb
STOR ROLLE: Mo'nique (t.h.) ble i 2010 belønnet med en Oscar for beste kvinnelige birolle, for sin rolle i filmen «Precious». Her er hun i en scene sammen med hoverolleinnehaver Gabourey Sidibe. Foto: FilmwebVis mer

Nå har hun slanket vekk 37 kg

- Jeg måtte gjøre noe hvis jeg ville oppleve å få barnebarn, sier «Precious»-stjernen.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Mo'nique (45) vant i 2010 Oscar for sin birollerolle som storvokst mor i filmen «Precious».

Kort tid etter innspillingen startet imdilertid Mo'nique på et strikt mat og treningsregime, for å gå kraftig ned i vekt.

Samtidig startet hun egen nettside for prosjektet, og lar i tillegg hennes Twitter-fans følge den daglige utviklingen med bilder fra treningen.

I et intervju med det amerikanske radioprogrammet Hot 97 Morning Show, sa Mo'nique tirsdag at hun hittil har gått ned 37 kilo.

- Jeg vil at store kvinner skal innse at man ikke må legge seg under kniven for å gå ned i vekt. Hvis du virkelig gjør en innsats, så vil vekten forsvinne, sier hun ifølge bladet OK!.

Mo'nique anslår selv at hun på sitt meste veide mer enn 135 kilo. Hun sier hun bestemte seg for å legge om livet sitt, da hun skjønte at helsen hennes stod i fare.

- Jeg tok et steg tilbake og så hvilken skade jeg gjorde på meg selv. Jeg tenkte «jeg har disse barna». Tvillignene er sju år gamle, Michael er ni og Shalon er 22 år gammel. Jeg vil leve så jeg kan møte deres barn.

- Jeg bestemte meg for å slutte å være egoistisk, og å slutte å spise alt jeg kom over, sier hun ifølge OK!

LES OGSÅ:
- Angrer ikke på noen av mine 32 tatoveringer