NY KJÆRESTE: Lily Allen har fått seg ny kjæreste. Her er hun med kunstneren og designeren Damien Hirst.  Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Lily Allen har fått seg ny kjæreste. Her er hun med kunstneren og designeren Damien Hirst. Foto: All Over PressVis mer

Nå har hun ny kjæreste

- Hun ønsket seg en som ikke var kjent...

SEHER.NO: Kjærlighetslivet til popstjernen Lily Allen (24) er fargerikt. Tidligere i år gjorde hun det slutt med kunstselgeren Jay Jopling (45). Nå har hun funnet seg en maler.

Lilys nye kunstnerflamme heter Sam Cooper, og er, til forskjell fra hennes tidligere kjærester, kun noen år eldre enn henne.

Han har absolutt ingen kontakter innenfor showbiz-verdenen, og jobber som maler og dekoratør sammen med sitt team av polske arbeidere.

- Lily er lei av å bare være involvert med velkjente menn. Hun ønsket å date en på hennes egen alder som ikke er involvert i musikk eller media, sier en kilde ifølge The Sun.

- Sam er veldig jordnær. Han jobber hardt for å tjene til livet som maler, og lever et veldig normalt liv. Lily er kjempeforelsket i ham. De har kjent hverandre en stund, men det er nå i det siste at de har begynt å date skikkelig.

Tidligere har 24-åringen vært sammen med Mike Skinner fra "The Streets", Seb Chew, samt Ed Simons fra "Chemical Brothers".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Stiller opp toppløs