Nå har hun ny kjæreste

«God morgen Norge»-profilen Wenche Andersen har funnet lykken med sin Øivind Lunde.

NY KJÆRESTE: «God morgen Norge»-profilen Wenche Andersen har funnet lykken med Øivind Lunde, men foreløpig bor paret hver for seg. Foto: SCANPIX
NY KJÆRESTE: «God morgen Norge»-profilen Wenche Andersen har funnet lykken med Øivind Lunde, men foreløpig bor paret hver for seg. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV2-kokken Wenche Andersen (57) har fått ny kjæreste. «God morgen Norge»-profilen har nemlig funnet lykken med Øivind Lunde.

- Ja da, svarer Andersen på Her og Nås spørsmål om hun er foreslsket, og bekrefter at hun fortsatt bor alene.

Wenche Andersen åpner tirsdag dørene til sitt hjem for Kristin Skogheim i TV2-programmet «Skogheim flytter inn», men verken kjæresten Øivind eller Wenches sønn Anders medvirker i programmet.


- Jeg er ganske privat av meg og beskytter mitt privatliv, sier Andersen til Her og Nå.


Men selv om Wenche og kjæresten Øivind ikke bor sammen, synes TV-kokken det var stor stas å dele hjemmet sitt med Kristin Skogheim i TV2-programmet.

- Kristin er veldig hyggelig, og vi fant tonen. Lett person å omgås, og hun er tilpasningsdyktig, sier Wenche Andersen til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: For meg er det løgn og bedrag  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer