Nå har hun kommet over Johnny Depp

Vanessa Paradis kobles til mann nummer to etter bruddet.

NYTT PAR?: Det hevdes at Vanessa Paradis nå har funnet tonen med Benjamin Biolay. Foto: FameFlynet
NYTT PAR?: Det hevdes at Vanessa Paradis nå har funnet tonen med Benjamin Biolay. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det slutt mellom filmstjernen Johnny Depp og modellen og sangestjernen Vanessa Paradis (39), etter hele 14 år.

Det tok ikke lang tid før Depp ble koblet til 29 år gamle Amber Heard, samtidig som Paradis ble koblet til den franske millionæren Guy-David Gharbi.

Britiske Daily Mail skriver nå at det ikke ble noe ut av flørten mellom Gharbi og Paradis, og at Paradis nå skal ha funnet lykken med musikeren Benjamin Biolay, som tidligere har vært sammen med Carla Bruni. Bruni er gift med tidligere president av Frankrike, Nicolas Sarkozy.

Det skal ha vært Karl Lagerfeld som introduserte Vanessa og Benjamin for hverandre.


- De er på samme alder og har lik bakgrunn når det kommer til musikken, så Karl ønsket at de skulle møte hverandre. De har til og med spilt inn en duett sammen, sier en kilde til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fant lykken med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer