Siri Kristiansen:

Nå har hun giftet seg

Radioprofilen Siri Kristiansen er nå offisielt gift med Espen Bjurstedt. Bryllupsfesten finner imidlertid ikke sted før senere i sommer.

GIFT: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt er nå offisielt gift. Det er imidlertid kun det formelle som er på plass, før bryllupet finner sted senere i sommer. Foto: Privat
GIFT: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt er nå offisielt gift. Det er imidlertid kun det formelle som er på plass, før bryllupet finner sted senere i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne radioprofil og «Kompani Lauritzen»-deltaker Siri Kristiansen (41) dele den gledelige nyheten om at hun var forlovet.

Nyheten delte hun selv på Instagram, der hun la ut et bilde av seg selv.

«Hoppende glad», skrev hun under bildet, etterfulgt av tre emojier av forlovelsesringer og #lokførern - som er ordet hun ofte omtaler Espen Bjurstedt (50) med.

- Vi skal gifte oss, men ikke akkurat på gamlemåten. Vi er ikke ringforlovet, men vi har søkt om vigsel. Sendt inn papirene, fortalte hun til VG den gang.

Nå har det dukket opp en ny bildeserie på «Kompani Lauritzen»-deltakerens Instagram-konto, noe som naturligvis får følgerne til å spekulere på om paret har gitt hverandre sine «ja» allerede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer