Siri Kristiansen:

Nå har hun giftet seg

Radioprofilen Siri Kristiansen er nå offisielt gift med Espen Bjurstedt. Bryllupsfesten finner imidlertid ikke sted før senere i sommer.

GIFT: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt er nå offisielt gift. Det er imidlertid kun det formelle som er på plass, før bryllupet finner sted senere i sommer. Foto: Privat
GIFT: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt er nå offisielt gift. Det er imidlertid kun det formelle som er på plass, før bryllupet finner sted senere i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne radioprofil og «Kompani Lauritzen»-deltaker Siri Kristiansen (41) dele den gledelige nyheten om at hun var forlovet.

Nyheten delte hun selv på Instagram, der hun la ut et bilde av seg selv.

«Hoppende glad», skrev hun under bildet, etterfulgt av tre emojier av forlovelsesringer og #lokførern - som er ordet hun ofte omtaler Espen Bjurstedt (50) med.

- Vi skal gifte oss, men ikke akkurat på gamlemåten. Vi er ikke ringforlovet, men vi har søkt om vigsel. Sendt inn papirene, fortalte hun til VG den gang.

Nå har det dukket opp en ny bildeserie på «Kompani Lauritzen»-deltakerens Instagram-konto, noe som naturligvis får følgerne til å spekulere på om paret har gitt hverandre sine «ja» allerede.

Her har 41-åringen nemlig dokumentert en liten tidslinje, som starter med et frieri, deretter en vielse, og til slutt en svært fornøyd Siri som skriver at hun gleder seg til seremoni i sommer.

Til Se og Hør kan nå 41-åringen bekrefte at hun har giftet seg.

FRIDDE: Bjurstedt fridde med blomster fra egen hage. Foto: Skjermdump Instagram
FRIDDE: Bjurstedt fridde med blomster fra egen hage. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
VIELSE: Espen og Siri er nå offisielt gift. Foto: Skjermdump Instagram
VIELSE: Espen og Siri er nå offisielt gift. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
SEREMONI: Det ordentlige bryllupet vil finne sted i sommer, ifølge Kristiansen. Foto: Skjermdump Instagram
SEREMONI: Det ordentlige bryllupet vil finne sted i sommer, ifølge Kristiansen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Ikke «bridezilla»

Det er imidlertid kun det formelle som nå er blitt gjennomført. Bryllupet vil nemlig ikke finne sted før senere denne sommeren. Det opplyser komikeren til Se og Hør.

Paret har vært sammen i 13 år, og har to barn sammen - Jesper og Signe.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Da nyheten om forlovelsen først ble kjent, fortalte 41-åringen til Se og Hør at hun har hatt liten tid til å planlegge noe bryllup. Det skal også være grunnen til at bryllupet vil bli lite og intimt, ifølge henne selv.

- Jeg har et veldig avslappa forhold til sånne ting. Hvis bryllupet mitt er meg i en kjole jeg fant i skapet, og det blir servert gryterett og rullekake, så er jeg fornøyd, sa hun til Se og Hør tidligere denne måneden, og la til:

- Jeg hadde sikkert blitt «bridezilla» jeg også om jeg hadde hatt et år på meg til å planlegge. Men det er bare noen uker til.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

«Frieriet» var også av det mindre formelle slaget, noe 41-åringen har vært tydelig på at hun ønsket.

- Sånne romantiske klisjeer synes jeg er litt kleint. Vi snakket om det i fjor at vi skulle gjøre det i år, men så kokte det litt bort i kålen.

LES OGSÅ: Saksøkes etter kjoleblemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer