Paula Patton:

Nå har hun funnet kjærligheten igjen

Eksen til Robin Thicke har kommet seg videre etter utroskapskandalen.

NYFORELSKET: Paul Patton har kommet over bruddet med popstjernen Robin Thicke. Hun har også klippet seg kort og farget håret blondt. Foto: NTB Scanpix
NYFORELSKET: Paul Patton har kommet over bruddet med popstjernen Robin Thicke. Hun har også klippet seg kort og farget håret blondt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var i 2014 at popstjernen Robin Thicke (41) og skuespiller Paula Patton (42) gikk hvert til sitt etter åtte år som ektepar og 20 år som kjærester.

Det viste seg at «Blurred Lines»-sangeren hadde vært utro og oppført seg voldelig overfor Paula, som like etter sørget for omsorgsretten for sønnen Julian (8) og besøksforbud for Robin.

Men nå kan det endelig virke som livet smiler til den 42 år gamle skuespilleren igjen. Ifølge ContactMusic har Paula møtt en ny mann, og er nyforelsket. Under et intervju med Extra uttalte hun:

- Jeg kaller ham min kjæreste nå. Når man vet, så vet man. Jeg elsker ham.

Paula, som også snart er aktuell med filmen «Traffik», fortalte at hun møtte sin nye kjæreste under en basketballkamp, og at han også har barn fra før.

LYKKELIG FASADE: Paula og Robin var sammen i over 20 år, men etter bruddet viste det seg å ha vært et turbulent forhold med narkotikamisbruk og vold. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG FASADE: Paula og Robin var sammen i over 20 år, men etter bruddet viste det seg å ha vært et turbulent forhold med narkotikamisbruk og vold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren har tidligere innrømmet at det tok lang tid å komme over det dramatiske, og ikke minst offentlige bruddet med Robin.

- Livet er fullt av overraskelser, og man vet aldri hva som skjer før man befinner seg midt i det. Jo eldre jeg blir, jo mer overrasket blir jeg over livet. Ting skjer aldri slik du forventer, sa Paula til Extra.

42-åringen fortalte også hvordan sønnen har gitt henne styrke til å gå videre, og at hun gjør hva som helst for å beskytte ham.

- Ingen penger eller suksess er viktigere enn ditt eget barn.

Helt ny look

Paula liker å dele fra sin hverdag på Instagram, og nylig viste hun seg frem med en helt ny stil. Håret er klippet av og hun har farget det blondt.

Til innlegget skriver hun: «Så langt er det de sier om blondiner helt riktig 😉🎉.»

Og skal vi tro flere av innleggene hennes på sosiale medier, liker skuespilleren og alenemoren å holde seg i form med å danse.

Dancing my way into the weekend...

A post shared by Paula Patton (@paulapattonofficial) on

Stygt brudd

Skilsmissen mellom Robin og Paula ble dokumentert av presse over hele verden. Bruddet skjedde kort tid etter Robin og Miley Cyrus (25) fremførte en ekstremt utfordrende versjon av «Blurred Lines» foran millioner av unge fans under MTV Video Awards.

Kort tid etterpå ble Robin også utsatt for utroskaprykter etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Robins advokat, Angela Pierce di Donato, har sagt til People at Patton prøver å straffe ham fordi han var utro mot henne.

- Utroskap har ingenting med foreldrerett å gjøre. Hun prøver å gjøre alt hun kan for å såre ham nå, men Thicke fokuserer heller på sønnen Julian, sa advokaten.

Tok ham på fersken

Paula har gitt retten et 52 siders dokument der hun bretter ut om alle episodene der popstjernen har vært voldelig mot både henne og sønnen.

En av episodene skal angivelig ha skjedd på sønnen treårsdag, da skuespilleren, ifølge dokumentene, observerte ektemannen i et upassende øyeblikk med massøren. Robin skal ha blitt så sur, da Paula forstyrret dem under massasjen, at han ødela døren.

Etter denne episoden dro paret til ekteskapsrådgivning, og «Blurred Lines»-artisten skal ha innrømmet til Paula at han hadde problemer med narkotika og alkohol, noe som hadde påvirket oppførselen hans.

Robin Thick er på talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakker han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

Slo sønnen

I 2017 år ble også Robin etterforsket for barnemishandling etter at han skal ha slått sønnen Julian.

Han har selv innrømmet at han slo til sønnen lett, men nektet for noe mer.

Paula har uttalt at sønnen er redd for faren sin, men Robin står fast ved at de begge tidligere er blitt enige om at det var greit å straffe sønnen uten å bryte loven.

- Ved sjeldne anledninger har jeg klasket han lett på rumpa, men det har ikke vært utenfor lovens regler, uttalte Thicke.

Ifølge Paula har sønnen Julian fortalt på skolen at han har blitt slått av faren sin. Skolen tok selv kontakt med barnevernet og fortalte at seksåringen har avslørt dette til en av skolens ansatte.

I august ble det offentlig at Robin ventet barn med modellkjæresten April Love Geary (23), og i februar kunne paret ønske en liten datter velkommen. Ifølge People har nå Robin og Paula også kommet til en enighet om sønnen Julian, der han får treffe sønnen sin.

LES OGSÅ: Khloé får kritikk for babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer