FORELSKET IGJEN: Dannii Minogue viste i helgen frem sin nye kjæreste Adrian Newman i hjemlandet Australia.
 Foto: TGB / Splash News/ All Over Press
FORELSKET IGJEN: Dannii Minogue viste i helgen frem sin nye kjæreste Adrian Newman i hjemlandet Australia. Foto: TGB / Splash News/ All Over PressVis mer

Nå har hun funnet kjærligheten igjen

Det nye året startet bra for popstjernen Dannii Minogue.

SEOGHØR.NO: Den australske artisten Dannii Minogue (42) har falt for låtskriveren og produsenten Adrian Newman (41), skriver Daily Mail.

De to turtelduene viste seg fredag hånd i hånd i Sydney i Australia før de tilbragte resten av dagen på stranda sammen med Minogues sønn Ethan (4). Nettstedet publiserer flere bilder av det forelskede paret.

Dannii er i hjemlandet for å spille inn låter til sitt nye album, og ifølge kilder skal plata inneholde flere sanger om det vonde bruddet fra eks-kjæresten Kris Smith (35). Paret hadde et forhold i fire år og fikk sønnen Ethan sammen før det ble slutt i fjor vår.

Nå kan det se ut som om lillesøsteren til Kylie Minogue (45) går lysere tider i møte, og Newman skal allerede ha funnet tonen med vesle Ethan. Trioen så ut til å storkose seg med lek i sanden, og tok flere bilder mens de smilte og lo.

Danniis nye kjæreste er en suksessfull låtskriver og musikkprodusent som har jobbet med blant annet The Veronicas, Jesse MCCartney og En Vogue.

LES OGSÅ: Her faller Dannii Minogue ned trappa