BLE PAPPA: Jude Law ble tirsdag pappa til sitt fjerde barn. Men forholdet til moren er for lengst over. For tiden spiller Law i "Hamlet" på Broadway.  Foto: All Over Press
BLE PAPPA: Jude Law ble tirsdag pappa til sitt fjerde barn. Men forholdet til moren er for lengst over. For tiden spiller Law i "Hamlet" på Broadway. Foto: All Over PressVis mer

Nå har hun født eksens barn

Forholdet til Jude Law tok raskt slutt, så kom sjokkbeskjeden...

SEHER.NO: Bare to måneder etter at han innrømmet at en modell han datet var gravid med hans barn, har Jude Law (36) blitt pappa igjen.

Samantha Burke (24) fødte en datter tirsdag kveld. Jenta veide 2608 gram da hun ble født, og får navnet Sophia.
- Samantha Burke er overlykkelig over fødselen av en nydelig og frisk jente, Sophia. Babyen og moren har det veldig bra, sier Burkes talsperson, Eileen Koch, til People.
Law har dermed blitt pappa for fjerde gang. Han har tre barn med ekskona Sadie Frost.
Men denne gangen har det vært langt fra hyggelig stemning mellom Law og barnemoren.

Law møtte Burke mens han filmet Sherlock Holmes i New York i fjor, og de to skal ha hatt et kort forhold. Men iløpet av forholdet ble Burke gravid, og etter at graviditeten ble kjent har det vært en offentlig skittentøyvask mellom de to i media.

Det er ikke kjent om Law har sett sin nyfødte datter ennå. Men etter at han i juli innrømmet å være faren lovet Law at selv om forholdet til Burke var over, så ville han fullt ut vil støtte sitt nye barn.

Til tross for at 36-åringen har offentliggjort at han skal bli far for fjerde gang, krevde han likevel i etterkant at barnet skulle DNA-testes.

Denne oppførselen skal ha opprørt Burkes familie, noe som førte til at 24-åringens far, Denis, ringte for å skjelle ut Law.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Ellen Pompeo ble mamma