Nå har hun født - tok «feil» av kjønnet!

Kate Hudson er blitt mamma for annen gang.

MAMMA IGJEN: Skuespiller Kate Hudson skal ha tatt en «pendeltest» mens hun var gravid som indikerte at barnet hun bar var en jente - men det viste seg å være en gutt! Den lille kom til verden i Los Angeles lørdag, dagen før Victoria og David Beckham Foto: Stella  Pictures
MAMMA IGJEN: Skuespiller Kate Hudson skal ha tatt en «pendeltest» mens hun var gravid som indikerte at barnet hun bar var en jente - men det viste seg å være en gutt! Den lille kom til verden i Los Angeles lørdag, dagen før Victoria og David Beckham Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I april uttalte den gravide skuespilleren Kate Hudson (32) at hun ikke var klar for å føde. Men da fødselen var et faktum lørdag kveld, klarte den sjarmerende blondinen åpenbart å levere varene.

Hudson og rockeforloveden Matt Bellamy (33) kunne nemlig ta imot sitt første barn sammen i Los Angeles i helgen. Den nyfødte gutten skal være frisk og i god form, bekrefter Hudsons talsperson til People.

«Almost Famous»-skuespilleren ønsket ikke å få vite barnets kjønn på forhånd, men hun skal ha hatt på følelsen at barnet hun ventet var en jente - blant annet på grunn av en såkalt «pendeltest» hun gjorde. Men det viste seg altså at hun tok «feil» når det gjaldt kjønnet.

Hudsons berømte skuespillermor, Goldie Hawn (65), er tydeligvis svært begeistret over å ha blitt bestemor igjen. Ifølge ContactMusic var hun en av de første som besøkte den nyfødte på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles søndag.
 
«Takk for alle lykkeønskningene etter at barnebarnet vårt ble født! Vi er helt i ekstase! Kate og babyen er friske og glade! En ren overflod av velsignelser» skriver Hawn på Twitter-profilen sin.

Amerikanske Hudson og den britiske Muse-vokalisten forlovet seg i april i år, etter å ha datet i omtrent ett år. Den lille gutten er Bellamys førstefødte, mens Hudson allerede har sønnen Ryder Russell (7) med eksmannen, Black Crowes-frontfigur Chris Robinson.

Flere kjendisvenner av skuespilleren, som er aktuell med komedien «Something Borrowed», holdt en avslappet, familievennlig «baby shower» for den vordende moren i Malibu den 5. juni. Stjerner som Courteney Cox, Nicole Richie og Rachel Zoe - som alle selv er mødre, skal ha stått bak markeringen. Det skriver UsWeekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig fødte hun en datter!