UTEN RINGEN: Forloevelsen mellom Britney Spears og Jason Trawick ble brutt for en drøy uke siden. Da hun skulle møte en venn i helgen ble det tydelig at hun har fjernet forlovelsesringen. Foto: FameFlynet
UTEN RINGEN: Forloevelsen mellom Britney Spears og Jason Trawick ble brutt for en drøy uke siden. Da hun skulle møte en venn i helgen ble det tydelig at hun har fjernet forlovelsesringen. Foto: FameFlynetVis mer

Nå har hun fjernet forlovelsesringen

Britney Spears prøver å gå videre etter bruddet med forloveden Jason Trawick.

SEOGHØR.NO: Forrige helg kom nyheten om at Britney Spears (31) og Jason Trawick (41) hadde brutt sin ett år lange forlovelse.  

Popstjernen skal være ensom etter bruddet, som ble offentliggjort få dager etter at det ble kjent at hun gir seg som «X Factor»-dommer etter én sesong. Men tydeligvis gjør «Till The World Ends»-sangeren sitt beste for å gå videre med livet.

Hun har bestemt seg for å jobbe med ny musikk, og lørdag ble hun observert uten forlovelsesringen på fingeren. Stjernen ble fotografert på vei for å møte en venn i Beverly Hills, fulgt av bodyguarden sin.

Selv uten ringen så 31-åringen godt ut, kledd i en løstsittende kjole som fremhevet de veltrente skuldrene hennes.

Britney kjørte dessuten en tur sammen med venninnen og virket i godt humør mens de pratet sammen. De skal også ha vært innom Mondrian Hotel i West Hollywood.

Forhåpentligvis er dette et tegn på at «Toxic»-stjernen vil reise seg relativt raskt etter nedturen på hjemmebane.

LES OGSÅ: - Jeg ble dritforbanna på Lance