Nå har hun fått smilet tilbake

Sharon Osbourne har lagt kreftoperasjonen bak seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sharon Osbourne (60) - kjent fra TV-serien «Familien Osbourne» - har hatt en tøff tid etter at hun tidligere i år så seg nødt til å fjerne begge brystene for å redusere sjansen for å få brystkreft.

- Jeg har hatt kreft før, og orker ikke gå gjennom det en gang til, så derfor valgte jeg å fjerne dem begge to, sa hun tidligere denne uken til bladet Hello.


Siden nyheten ble kjent har Sharon holdt en lav profil, men onsdag viste hun seg igjen offentlig på den britiske filmorganisasjonen BAFTAs fest i Los Angeles.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I selskap med blant annet James Bond-stjernen Daniel Craig smilte hun til fotografene, og så ut til å trives med å være tilbake blant kjendisvennene.

Få med deg Seoghør.no Weekend-TV her!

Sharon har de siste dagene også avslørt at hun aldri mer vil gjennomgå plastiske operasjoner, fordi hun synes fjeset hennes nå ser falskt ut.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Fjeset mitt ser falskt ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer