NY FLØRT: Kelly har de to siste månedene datet TV-stjernen David «Tornado» McIntosh. Foto: REX/All Over Press
NY FLØRT: Kelly har de to siste månedene datet TV-stjernen David «Tornado» McIntosh. Foto: REX/All Over PressVis mer

Nå har hun fått ring på fingeren

To uker etter at de ble samboere, svirrer forlovelsesryktene rundt modellen Kelly Brook og hennes kjæreste.

SEOGHØR.NO: I august dumpet Kelly Brook (34) rugby-kjæresten Danny Cipriani (26) etter sjokkavsløringen om at han hadde vært utro med seks kvinner.

Kelly fant kjærestens telefon full av hemmelige meldinger og pornografiske bilder som han sendte til andre damer.

De siste månedene har Kelly datet sin nye flørt David «Tornado» McIntosh (27). Det ferske paret skal ha tilbringt mye tid sammen og virker til å trives i hverandres selskap.

Og nå svirrer ryktene om at Kelly skal ha forlovet seg med sin nye kjæreste.

UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press
UNDERTØYSMODELL: Kelly Brooke har siden slutten av 90-tallet vært en av Storbritannias mest kjente glamourmodeller. Hun har også prøvd seg som skuespiller. Foto: All Over Press Vis mer

Paret, som ble samboere på nyttårsaften, ble nylig observert mens de var ute på lunsj i London. Da kunne man tydelig se en diamantring på fingeren til den britiske modellen, skriver The Sun.

- Jeg har snakket med David og han er fra seg av glede. Han har ikke forlatt huset en eneste gang, og begynner å komme veldig nær Kelly, sier en venn av TV-stjernen til The Sun.

- Hun syns han er en fantastisk fyr og ikke minst attraktiv. De later som han er hennes personlige trener, men da må de i såfall trene mye på natterstid, fordi han drar ikke hjem på kvelden, fortsetter kilden.

FLYTTET SAMMEN: Det ferske paret bestemte seg for å bli samboere på nyttårsaften.  Foto: Stella Pictures
FLYTTET SAMMEN: Det ferske paret bestemte seg for å bli samboere på nyttårsaften. Foto: Stella Pictures Vis mer

McIntosh har jobbet for amerikanske militærstyrker i Irak og Somalia, og hatt en karriere som «Gladiator» på TV-programmet «Gladiators».

LES OGSÅ:Flyttet sammen etter tre uker