Nå har hun fått ny TV-jobb

- Engasjementet vil garantert by på utfordringer, sier Rachel Nordtømme.

TAPER IKKE PÅ BRUDDET: Eksperter har spekulert i om Rachel Nordtømmes markedsverdi vil bli svekket av bruddet med Petter Northug. Nå har hun fått jobb i TV2.  Foto: Scanpix
TAPER IKKE PÅ BRUDDET: Eksperter har spekulert i om Rachel Nordtømmes markedsverdi vil bli svekket av bruddet med Petter Northug. Nå har hun fått jobb i TV2. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Friidrettsutdøveren, bloggeren og Petter Northugs (25) tidligere kjæreste Rachel Nordtømme (21) blir reporter for TV2 igjen. Hun har tidligere hatt et program for TV Adressa og var reporter for Senkveld under ski-VM.

Eksperter har siden bruddet spekulert i om Nordtømmes markedsverdi vil bli svekket nå som forholdet har tatt slutt. Nå motbeviser hun påstandene og har fått jobb som reporter for det nye TV2-programmet «Sporty». Programmet skal handle om trening og kosthold, noe Nordtømme skriver mye om på bloggen sin.

- Jeg gleder meg til å jobbe med TV2s sporty gjeng der trening og kosthold er sentralt. Engasjementet vil garantert by på utfordringer, og det passer meg bra! sier Nordtømme via TV2s pressekontakt.

Trond Ahlsen er redaktør for programkonseptet og sier til VG Nett at hun får frie tøyler som reporter og må bruke kompetansen hun sitter på som toppidrettsutøver. 

- Hun fremstår som en person med integritet, hun er seg selv og er en ærlig og oppriktig jente. Uansett hvor man skal jobbe er det sterke verdier. Rachel er med fordi hun «kan språket», sier han videre.

Den første reportasjen med Rachel Nordtømme blir å se på skjermen 5.mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Rachel taper på bruddet!