KJÆRLIGHET I SORGEN: Gunn Hild Lem mistet mannen Steinar Lem i vår. I sorggruppe møtte hun på ny kjærligheten.  Foto: Fra Gunn Hild Lems blogg www.arachne.no
KJÆRLIGHET I SORGEN: Gunn Hild Lem mistet mannen Steinar Lem i vår. I sorggruppe møtte hun på ny kjærligheten. Foto: Fra Gunn Hild Lems blogg www.arachne.noVis mer

Nå har hun fått ny kjæreste

- Det er veldig rart å ha én mann i hodet, og en annen til stede...

SEHER.NO: I slutten av april mistet Gunn Hild Lem (34) brått ektemannen Steinar Lem (57) i kreft. Miljøverneren og den mangeårige talsmannen for Framtiden i våre hender fikk kreft i bukspyttkjertelen og kreft i bukspyttkjertelen og døde bare to måneder etter han fikk diagnosen.

Gunn Hild Lem ble et kjent navn da hun gjennom bloggen sin fortalte om ektemannens sykdom og tiden etter hans bortgang, hvor hun ble alene med tvillingene Erle og Tina (6).

I et intervju med bladet "Mamma" forteller hun ifølge VG at hun nå opplever både sorg og forelskelse samtidig. Hun har nemlig fått seg en ny kjæreste, tobarnsfaren Mads Blegen (43).

Gunn Hild møtte kjæresten på en sorggruppe i regi av Kreftforeningen.

- Det er veldig rart. Jeg føler sorg og forelskelse samtidig. Det er veldig rart å ha én mann i hodet, og en annen til stede. Men han er utrolig behagelig å være sammen med, og jeg har blitt veldig glad i ham, sier hun til magasinet, ifølge VG.

Til avisen VG forteller 34-åringen at hun tror alle unner henne litt lykke etter alt hun har vært i gjennom. I bloggen sin har hun fortalt om sin nye kjæreste, og fått positive tilbakemeldinger.

- Jeg har fått masse hyggelige tilbakemeldingr. Alle som kjenner meg og er glade i meg, unner meg dette. Jeg tror ikke noen synes at siden jeg har hatt det så vondt skal jeg ha det litt mer vondt, sier hun til VG.

Les bloggen til Gunn Hild Lem her (ekstern lenke).

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Historisk Jakten-frieri!