LYKKELIG FORELSKET: - Jeg er forelsket, innrømmer Tove Lill til Seher.no.
LYKKELIG FORELSKET: - Jeg er forelsket, innrømmer Tove Lill til Seher.no.Vis mer

Nå har hun fått ny kjæreste

Sexbomben starter 2010 med ny kjæreste og platekontrakt..

SEHER.NO: Den tidligere FpU-politikeren og nåværende glamourmodellen Tove Lill Løite (24) trer inn i det nye året med ny kjæreste og platekontrakt.

På søndag forandret Tove Lill facebook statusen sin til "In a relationship", og nå bekrefter hun til Seher.no at hun har funnet kjærligheten på ny med Christian Bjelland (25) fra Stavanger.

- Jeg er veldig forelsket! Det er ganske nytt, og vi har bare vært sammen i et par uker. Men vi har kjent  hverandre i noen måneder allerede, vi jobber  sammen på en nattklubb, sier hun til Seher.no.

At den nye kjæresten er hodestups forelsket i Tove Lill er det ingen tvil om. Tirsdag ettermiddag erklærte han sin kjærlighet til modellen på sin Facebook-status.

- Har funnet drømmejenta, skrev han.

Skjønnheten var tidligere sammen med Daniel Stisen, men forholdet tok slutt for et par måneder siden.

Og Tove Lill kan fortelle til Seher.no at hun har flere gleder for det nye året. Modellen har også fått platekontrakt i Miami.

- Jeg var i Marocco for noen måneder siden, og manageren min der er også musikkprodusent. så han spurte om jeg var interessert i å spille inn et Trance album. Noe jeg selvfølgelig er. Jeg reiser nedover til Miami i begynnelsen av 2010, og albumet skal gies ut i Norge og USA til våren, sier hun. Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES MER: Hadde som mål å ikke spise