LYKKELIGE: Lene Alexandra viste stolt frem sin nye kjæreste, Henriette Grønn, på bloggen. Foto: Lenealexandra.com
LYKKELIGE: Lene Alexandra viste stolt frem sin nye kjæreste, Henriette Grønn, på bloggen. Foto: Lenealexandra.comVis mer

Nå har hun fått ny kjæreste

Lene Alexandra har funnet lykken med næringslivslederen Henriette Grønn.

SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien har en fortid som glamourmodell og ble for alvor kjent da hun deltok på Robinsonekspedisjonen i 2004. Tre år senere kom hun også ut med låta «My Boobs Are Okay».

Siden den gang har blondinen gjennomført en brystreduksjon, gått seirende ut av «Skal Vi Danse», skrevet bok og blitt personlig trener.

Øien har tilsynelatende vært singel siden bruddet med eks-kjæresten, Børge Kraft-Pettersen, men nå har den superspreke 33-åringen igjen funnet lykken; med næringslivslederen Henriette Grønn (46).

– Nå har jeg forelsket meg og blitt samboer, skriver Øien på bloggen sin.

BRUDD: Lene Alexandra var sammen med Børge Kraft-Pettersen i et drøyt år, før de to gikk fra hverandre i 2013. Nå har hun funnet lykken med 46 år gamle Henriette. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Lene Alexandra var sammen med Børge Kraft-Pettersen i et drøyt år, før de to gikk fra hverandre i 2013. Nå har hun funnet lykken med 46 år gamle Henriette. Foto: Stella Pictures Vis mer

PR-ansvarlig, Marte Schei, bekrefter til Se og Hør at paret er i et lykkelig forhold.

Saken fortsetter under bildet.

– Kjærligheten betyr alt for meg. Jeg er en håpløs romantiker som er mest lykkelig når jeg kan oppleve den dype kjærligheten, skriver den tidligere reality-deltageren videre.

Øien skryter sin nye samboer opp i skyene og avslører at Henriette har de fire S-ene hun «alltid har ønsket seg»: Snill, sporty, smart og sexy.

– Kjærligheten gjør meg sterk. Jeg kjenner at jeg er mer meg selv enn noensinne. Det å tørre å vise sårbarhet ovenfor et annet menneske slik at vi kan utfylle hverandre og smelte sammen til en er utrolig vakkert. Sammen er vi sterkere, avslutter blondinen i innlegget.

Det kan se ut til at turtelduene har holdt forholdet hemmelig siden oktober i fjor, da Øien endret sivilstatusen sin til «I et forhold». Den gang ville hun ikke kommentere noe utover at hun var svært forelsket.

LES OGSÅ: Hun ble en fremmed datter i mange år