Nå har hun fått nok av ryktene

- Det virker som det skjer minst en gang i året, sier Jada Pinkett Smith om de ondskapsfulle ryktene.

KYSSET: Will Smith og Jada har flere ganger forsøkt å stoppe ryktene ved å vise følelser i offentlighet. Her under en basketballkamp. Foto: All Over
KYSSET: Will Smith og Jada har flere ganger forsøkt å stoppe ryktene ved å vise følelser i offentlighet. Her under en basketballkamp. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jada Pinkett Smith (40) har sett seg mektig lei på alle ryktene om at hun skal gå fra ektemannen Will Smith (44).

- Det virker som det skjer minst en gang i året, eller i hvert fall hvert andre år. Det går rykter om at vi skal skille oss, men nei, vi skal ikke skille oss. Hvor skulle jeg dra? Hvor skulle jeg dra? Sier Pinkett Smith til bladet Essence.

Blant ryktene som har gått er at Will hadde oppdaget kona med Jennifer Lopez' eks-mann Marc Anthony. Men Jada avviser at det er noen annen mann for henne enn Will.

- Det er som om han er en annen del av meg, sier skuespillerinnen om mannen hun har vært gift med i 15 år.

Jada er for tiden aktuell som en av stemmene i Madagascar 3. Sammen med Will har hun barna Jaden (14) og Willow (11).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Spiser kun for å unngå kollaps

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer