FYLLESKANDALER PÅ RAD OG REKKE: TV-serien «Jersey Shore» har gjort Nicole «Snooki» Polizzi til en av USAs mest omdiskuterte kjendiser. Her er hun fotografert under en fuktig bytur i Miami. Foto: All Over Press
FYLLESKANDALER PÅ RAD OG REKKE: TV-serien «Jersey Shore» har gjort Nicole «Snooki» Polizzi til en av USAs mest omdiskuterte kjendiser. Her er hun fotografert under en fuktig bytur i Miami. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har hun fått kjæreste

- Jeg bryr meg ikke om at hun er full hele tiden, sier skandale-stjernens utkårede.

SEHER.NO: I løpet av to sesonger av realityserien «Jersey Shore» på MTV - som følger livene til en gruppe ungdommer som bor i samme strandhus - har Nicole «Snooki» Polizzi blitt en av USAs mest omdiskuterte kjendiser.

22-åringen har blitt utskjelt som et dårlig eksempel for ungdom ved å drikke seg sørpe full sammen med vennene sine flere dager i uken foran TV-kamera.

Nå kan imidlertid Snooki trøste seg med at hun i hvert fall har funnet en mann som ikke dømmer henne.

De siste dagene har TV-stjernen blitt observert hånd i hånd med den tidligere soldaten Jeff Miranda (24) i Miami, hvor hun for tiden spiller inn nye episoder av «Jersey Shore».

Paret skal ifølge US Magazine ha møtt hverandre på nattklubben Karma, før de samme kveld dro tilbake til «Jersey Shore»-huset.

- Nicole er faktisk en søt person og veldig kul, selv om hun er full mesteparten av tiden.

- Bare å kysse henne var fantastisk, sier Miranda til nettstedet.


Han hevder paret foreløpig kun har tilbragt en helg sammen, men håper at de to kan fortsette å treffe hverandre utenfor filmkameraene.

- Hun har snakket om at jeg skal få møte foreldrene hennes. Når «Jersey Shore» er ferdig innspilt, kan vi starte på nytt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nok en «Jersey Shore»-stjerne arrestert